AM FOST EXMATRICULATA DIN LICEU! PESTE 300 DE ABSENTE #STORYTIME

   Vizionare 189,580

ALUZIVA

Acum an

Anunt de dinainte sa vedeti clipul ca faptul ca am lipsit atat de mult are in spate un motiv foarte serios, nicidecum lipsa mea de interes fata de invatat. Urmati-va visul si convingeti-va parintii sa va asculte cu adevarat! STAY IN SCHOOL!
- - - - - - -
Ma gasiti pe insta si facebook!
aluziva
Aluziv/
Propuneri de colaborare? Scrie-mi!
alina @ aluziva . ro
- - - - - - -
SUPPORT & DONATIONS
www.patreon.com/ALUZIVA
www.paypal.me/aluziva
- - - - - - -
ALUZIVA SHOP
Cani, tricouri, hanorace #shitmom - letrico.ro/shops/aluziva
Beanbags, hamace, plase textile, bratari argint - comanda pe mail la alina@aluziva.ro
- - - - - - -
(C) & (P) Alina Greavu 2019
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song/video on your channel.
- - - - - - -
Rock Angel by Joakim Karud soundcloud.com/joakimkarud
Creative Commons - Attribution-ShareAlike 3.0 Unported- CC BY-SA 3.0
creativecommons.org/licenses/b...
Music promoted by Audio Library ropost.info/flow/rJuVio2mgIKavaY/video.html

Comentarii
Adi Adr
Adi Adr Acum an
Era director, nu directoare. Functiile sunt pe gen masculin intodeauna. (Doamna doctor, Doamna profesor, Doamna director)
Payats Mihai
Payats Mihai Acum 7 luni
Eiii naaaaa!
Mioara B
Mioara B Acum 8 luni
Se întâmplă în România 😁Povestea ta este pur și simplu 😆😟
Mioara B
Mioara B Acum 8 luni
Am dat peste copia fiică-mi 😁😁😁Super tare 😆 A mea a studiat Limbi Moderne și Traduceri 😉 Alcalá de Henares Madrid. Tot din Dobrogea venim 😁Te ador ❤️
P.m.r. P.m.r.
P.m.r. P.m.r. Acum 10 luni
@Adi Adr in Italia nu se foloseste genul masculin la functia doamnelor! ,, signora direttrice,dottoressa,professoressa,avvocata, psicologa... etc ....
Bigotuț Bigotescu
Bigotuț Bigotescu Acum an
@Jakob Zeny Toti suntem adeptii egalitatii de gen, pana ajungem la sex. Daca o fata a avut 50 de barbati si-si inseala si barbatul, ia, zi, ai numi-o 'smechera', 'gagicara', ';manizatoare'',cum sunt numiti, prin unele cercuri, barbatii care au avut parte de multe duduite?
ALINA John
ALINA John Acum 14 Zile
Faptul ca nu ai stiut cand se da admiterea in licee (faza cu dirigintele)....asta mai inteleg. Dar odata ce ai dat admiterea la Calinescu, tu nu ai stiut ce rezultate ai luat?? Asta nu mai inteleg.
Mari Ana
Mari Ana Acum lună
La mine nu era treaba asta. Pe vremea mea era militarie, dar si anii de liceu erau foarte frumosi. Noi elevii eram mai uniti. Chiar ar fi interesant ca idee...as face pe hartie o paralela intre ce a insemnat liceul pe vremuri si ce inseamna in zilele noastre...ce avantaje si dezavantaje au aparut la fiecare dintre epoci. Asta insemnand inclusiv ce prostii se faceau pe vremea aceea si ce prostii se fac acum, pentru ca este altceva...as zice si urmarile acestor prostii.
Claudia Toma
Claudia Toma Acum lună
Cărțile acelea pe care nu le-ai citit sunt super
Silvia St
Silvia St Acum 3 luni
Nush, eu chiar am citit materia pentru Bac. Am plans la Ion si Enigma Otiliei, deci asa tare am bocit ca nu mai puteam sa respir 😂😂 Si am luat-o pe Harry Potter deja iesise al doilea film cand eu m-am apucat de lectura. Cartea a 5a am terminat-o in 3 zile ,460 pagini... cel mai epic moment din viata mea ca sa zic asa 😂😂 Iti recomand o carte usoara "Why mummy drinks". Ca toate vrem sa fim mamicile alea perfecte la inceput de an si dupa esti: put your f shoes faster, we are so lateeee. Si alergam spre scoala ca nebunii :)))) Eu vorbesc cu ei in engleza, la romana se descurca fffff greu gen tu si bobina. 😂😂
Silvia St
Silvia St Acum 3 luni
Noi suntem de aceeasi varsta, tot din Constanta. Incep asa pentru ca tin minte bine perioada cu intratul la liceu. Eu doream din tot sufletul sa intru la Calinescu dar nu m-a lasat tata pentru ca eram "mare putoare" si cu greu ma trezeam la 7 :))) Si el a ales Gh Duca sau CFR pentru ca era la 5 minute de mers pe jos. Am regretat si regret enorm ca nu mi-am ales visul dar ... poate nu eram aici unde imi e bine. Puteam sa schimb liceul in clasa a 10 a dar mi-au placut colegii si eram cea mai buna din clasa 😂😂 Cumva, imi placea sa iau numai note mari. Problema a aparut in clasa a 10a cand m-am lasat purtata de val, m-a durut fix in cot de note (toti fiind la fel, who the f cares?) Nu am mai avut ambitia care este necesara unui adolescent sa ia viata in plin.
Cristina Burlacu
Cristina Burlacu Acum 3 luni
nu ne intereseaza de tine iar cui ii pasa e un dobitoc
hercule
hercule Acum 4 luni
in alt clip spuneai ca te uiti la zaiafet , trebuie sa recunoastem, daca baltagul de exemplu (de care spuneai ca nu ai putut sa al citesti ) era prezentat la scoala cum al prezinta zaiafet atunci sigur erai atrasa side aceste nuvele (scrise pe stil vechi) cum se spune '' omul sfinteste locul''
Alexandru Mihaes
Alexandru Mihaes Acum 4 luni
E prea tarziu sa te cer de nevasta ?
VAFa.gumconcrete
VAFa.gumconcrete Acum 5 luni
Buna Alina! Si eu a avut gen 300 si ceva de absente pana ai mei chiar mi-au dat o mica sansa sa intru la arte, la Tonitza.Ai mei dintotdeauna mi-au impuiat capul cu texturi de genu"Nu faci cariera din asta, o sa mori de foame toata viata chiar daca desenezi mishto si pictezi .Din pacate se simte pe termen lung aceasta lipsa de sustinere dar a fost o lectie de viata cand am intrat cu 10 la toate probele. Nu am agreat niciodata matematica, fizica, chimia etc dar imi dau seama ulterior cat conteaza si profesorii de care ai parte.Multi au fost ge tipologia de tiran ''Nu intelegi , nu tocesti deci esti un inapt prost nu o sa ai sanse in viata.Stai jos ! Ai 2!
Cristina 01
Cristina 01 Acum 5 luni
Tocmai de asta este indicat să te interesezi personal de tot ce înseamnă examen, admitere, acte necesare, dată de examen, dacă este nevoie de a da probe pentru a intra la liceu sau nu...nimeni altcineva nu e dator să te informeze. Un sfat!! încurajați elevii sau chiar voi dacă sunteți elevi, participarea la olimpiadă, deoarece dacă aceasta este atestată de Ministerul Educației. vă poate scuti de admiteri:) (de ex, eu nu știam informația asta, candidez la poliție și dacă eram olimpică, nu dădeam proba scrisă:) )
Black Fire
Black Fire Acum 5 luni
Doamne efectiv cand aud ce ti s-a intamplat in clasa a 8 a m-a luat o criza de anxietate efectiv
Ștefan Popa
Ștefan Popa Acum 6 luni
Am fost în aceeași situație în clasa 9. Mama nu a vrut să mă mute de la Teologie Ortodoxă la Științe ale Naturii pentru că, scuza aia, îi era frică de faptul că nu voi face față la profil Real, dar de fapt nu făceam față la Teologie, mai ales că aveam niște materii spuse în chineză: Dogmatică, Omiletică, Liturgică, Studiu Biblic, etc., eu eram gen: „Nu știe nici dracu’ ce cau eu aici”. Și am început să rup pe genunchi matematica pentru că acolo aveam cele mai multe lacune. Când m-a văzut mama că învăț la matematică și încep să mă descurc din ce în ce mai bine la mate, și-a făcut cruce, iar când i-am zis că în sfârșit îmi place matematica (îmi plăcea în sensul că am început să înțeleg mult mai bine în liceu), a fost nedumerită, pentru că am avut Ambiția să-i arăt că sunt de real. M-am transferat din clasa 10 și voiam să aleg între Mureșanu (unde învățam Teologia că avea și profil real) și Racoviță. Am ales Racoviță, am dat examen de diferență la Informatică C++ și la Religie (nu aveam materia Religie la Liceul Teologic), și am reușit la Info să iau nota de trecere și la Religie claros 10. După ce că m-am transferat, maică-mii atât de frică îi era că o să rămân repetent încât de fiecare dată când luam o pauză de la învățat țipa la mine că de ce nu învăț, că nu o să trec, că nu știu ce. Eu eram gen „stai, ce ? Am luat o pauză, am și eu dreptul la o pauză de 5-10 minute că merg să învăț oricum” și ea ce spune ? „Bine, să știi că nu o să treci bacu’. Să nu-mi spui că nu ți-am spus”. Eu știam ce fac, dar ea, copleșită de teamă și marcată de ce i s-a întâmplat fratelui meu mai mare, care a repetat clasa 11 din cauza absențelor (el fiind în trecut la Liceul Silvic iar acesta avea și multe meciuri de Hochei și nici la el nu a fost de acord maică-mea să-l transfere la Liceul Sportiv), maică-mea l-a transferat în cele din urmă la liceul sportiv, unde a luat BAC-ul și din cauza experienței urâte cu liceul, a crezut că o să pățesc ce a pățit și frate-miu. Încerca ea să mă descurajeze și să învăț de frică, dar nu i-a ieșit pentru că am dat de profesori mai de Doamne Ajută și de niște colegi cam 80% cu care m-am înțeles foarte bine care au reușit să mă motiveze (la teologie am avut colegi care efectiv se pișau și-și băteau joc de mine pentru că nu eram ca turma și în același timp eu nu le spuneam ce fac, mai ales că nu-i suportam din pricina faptului că erau foarte aroganți și creduli) să-mi ating țelurile. I-am demonstrat, într-un final a acceptat și a văzut că sunt de științe ale naturii și am ajuns în clasa 12, unde am dat BAC-ul anul acesta și l-am luat cu 7,85. Și nici n-am rămas repetent sau corigent în liceu, cum prezicea ea că o să rămân. Bine că s-a terminat 😄😄😄 PS: și liceul meu, care era de Științe Ale Naturii, era plin de pizde :)))
Octa sMz
Octa sMz Acum 6 luni
Si eu am experimentat acelasi lucru..aveam 300 de absente in primu semestru, intrasem in abandon scolar..mi s.a intamplat si faza cu strigarea catalogului in prima zi de scoala, doar ca nu trebuia sa fiu in clasa aia:)) se pare ca in liceul ala n.aveam ce căuta..noroc ca am găsit (cu muulti bani bagati in curu meu de mama)
Octa sMz
Octa sMz Acum 6 luni
Pacat ca esti luata:(
Diana Leon
Diana Leon Acum 7 luni
apai nu ai pierdut nimic din cartile alea, eu le-am citit si inca mi-e gretzica
Adriana ASM
Adriana ASM Acum 7 luni
Crede am ca sunt singura care nu a luat premiul I 🤣🤣🤣 doar cateva mentiuni :)))
corina corry
corina corry Acum 7 luni
Și eu mi-am luat teapa cu liceul. Voiam științe sociale. Am ajuns la științe ale naturii. Pt ca efectiv diriginta mi-a zis ca la științe ale naturii nu fac matematica și fac istorie, sociologie etc. Well, teapa. Am băgat mate pe pâine. Abia am reușit sa trec și abia mi-am luat bacul la mate.
corina corry
corina corry Acum 7 luni
Ion e mișto tare. Dar citit cu mintea de adult. În liceu am citit câteva pagini și am abandonat. Era nasol. Moara cu noroc e nașpa.
Geoy
Geoy Acum 7 luni
Vai, ce mi-a placut la profilul de ELECTROTEHNICA... Eu am prins scoala profesionala :)), nu liceu, prin anii 2000. Imi pare rau ca nu m-am tinut mai mult de acele materii
Andreea Georgiana
Andreea Georgiana Acum 7 luni
Parca descri materiile din anul 1 de la poli :)))
Georgi Ion
Georgi Ion Acum 7 luni
Fra, ai cunoscut durerea de mică... Eu acum am terminat liceul și pot să spun că, deși am experimentat bullyingul, niciodată nu cred că m-am simțit atât de umilită pe cât te-ai simțit probabil tu. Mulțumim pentru poveștile astea! Eu ma simt acum stresata ca nu prea știu ce vreau să fac cu viața și merg la o facultate care nu prea-mi place, dar când ai zis tu că după liceu tot pe drumul tău ai mers, asta chiar m-a ajutat.
Payats Mihai
Payats Mihai Acum 7 luni
Esti tare de tot Alina!!Imi placi...esti cool
Larisa Toader
Larisa Toader Acum 7 luni
Cei care iau premii aud de oameni fără premii și cei care nu invata aud de oameni care sunt premianți :)))🤷🏻‍♀️
Edi Badea
Edi Badea Acum 7 luni
mama si cand ma gandesc ca toate cacaturile astea din cauza lu proasta aia de diriginta din generala
Sandra Georgescu
Sandra Georgescu Acum 7 luni
Te-am descoperit dupa clipurile despre Plush Bio si esti super tare! M-am apucat sa ma uit la toate clipurile tale mai vechi si am dat si peste asta. Te-am ascultat cu sufletul la gura si dadeam din cap la fiecare replica. Well, am o situatie asemanatoare, din aceeasi generatie/perioada. Pasionata de tot ce inseamna limbi straine, literatura si, in general stiinte sociale, olimpica la romana si tot tacamul, am dat admiterea la cel mai cunoscut liceu din Targoviste, la clasa de bilingv. Am intrat, a fost totul ok, numai ca la mine a fost fix invers. In liceul asta erau numai copii de bani gata, pitipoance si relatiile cu profesorii erau bazate doar pe pile si cadouri scumpe. Dupa un an si jumatate in care stiam cat de mult si bine invat eu pe langa alte colege (in clasa aveam doar 2 baieti, deci basically eram numai p*zde), mi-am dat seama ca eu nu am nicio sansa sa fiu apreciata sau recunoscuta de profi. Eu sufeream si de chestia asta, sa ies in evidenta, sa ma stie toata lumea etc. Asa ca intr-a X-a am dat diferente la materii despre care nu auzisem in viata mea (contabilitate, economia intreprinderii si studiul calitatii serviciilor si produselor) si am invatat de am rupt. Am crezut ca nu am nicio sansa sa iau acea admitere si stiu ca eram super depresiva. Am reusit sa ma transfer la Colegiul Economic, un liceu foarte bun, unde am gasit profesori foarte misto, colegi geniali, baieti (pentru ca si sora ta, aici de fata, era super baietoasa), numai ca materiile erau de profil real. Si de dragul schimbarii, m-am chinuit sa invat cat de cat la materiile astea. In the meantime, cei de la fostul liceu nu mi-au aprobat transferul si au continuat sa imi puna absente in catalog. La finalul anului m-au exmatriculat, iar eu eram deja la noul liceu bine, merci. Urmatorii ani au fost foarte grei, mai ales ca a trebuit sa dau BAC-ul la mate si a fost cel mai mare cosmar. Ma rugam sa iau 5, ca la Comunicare oricum dadeam admitere. Si uite-ma dupa 3 ani de liceu economic, studenta la Com & Relatii Publice si dupa 10 ani de la terminarea liceului, sa lucrez in marketing. Te super pup! Keep up the good work!
IoanaS.
IoanaS. Acum 7 luni
Ah, si eu cu Harry Potter, entuziasmul ala cand aparea cate o carte.. Genial!
Diana Agape
Diana Agape Acum 7 luni
Almanahuri! Nu almanahe ... Ți aș fi scris in privat, dar nu am știut cum. Îmi place de tine, m am abonat etc.. Tocmai pt că ești o tipă faină, am îndrăznit să fac precizarea asta.. Cu siguranță îmi scapă și mie diverse. Succes in continuare!
Rodica Popescu
Rodica Popescu Acum 8 luni
Tare "ocupata" 👎👎👎
Sergiu Ciprian Vari
Sergiu Ciprian Vari Acum 8 luni
La electrotehnica și mecanica sunt și eu, și suntem 21 de băieți în clasa :)))și e destul de greu din unele puncte de vedere, nu știu cum ai putut rezista atâta timp 😂❤️
Alebazi MEI
Alebazi MEI Acum 8 luni
Si eu am chiulit in liceu, masiv in clasa 11-a si a 12-a. Eram singura care avea peste 50 de absente. Nu imi placeau anumite materii, Gen contabilitate sau marketing... Drept urmare nu aveam destule note cat sa imi incheie media. Totul s-a rezolvat intr-un final(mama), dar niciodata nu m-am adaptat clasei, deoarece eu am pierdut un an din motive de sanatate, iar cand am reluat liceul cu alta clasa, diriga mea minunata, vecina cu mine, a decis sa ma prezinte colegilor: ea este colega noua, va rog sa fiti atenti deoarece viata ei atarna de un fir de ata(desi eu nu mai aveam nimic). Am zis ca mor in momentul ala si voiam sa plec. Pur si simplu, am urat clasele a 11-a si a 12-a. Am chiulit foarte mult si ma duceam doar la materiile care ma atrageau si erau necesare pt bac. Dar a fost totul foarte cringe, colegii ma evitau, unii, ceea ce a dus putin la scaderea stimei de sine. Imi aduc aminte ca la o ora am stranutat, iar profesoara Era gen: esti bine? ai patit ceva? poti sa pleci acasa sa nu patesti pe aici ceva... Mi-am dat seama atunci, ca acei 2 ani urmau sa fie doar o necesitate ca sa ma pot duce la facultate.
Antonia
Antonia Acum 8 luni
Am empatizat cu tine la așa de multe experiențe:)) Eu olimpică la română am intrat la profilul mate info , unde profesorul de informatică ne a terorizat cu notele de 2 ,pe 10 din clasa ne a amenințat ca nu trece dacă nu ne transferam , deși eram mate info aveam o profesoară de romana extraordinara, la fel si dirigintă, profesoară de engleză, si așa cu chiu cu vai m am ambiționat să mai raman un an desi uram informatica si matematica , dar din a 11 a am ajuns sa ne transferam foarte mulți fiindcă nu se mai putea cu proful de info , m am transferat la profil de bio chimie unde în afara de biologie și matematica nu se făcea nimic , mergeam la școală și stăteam degeaba si am ajuns sa urăsc sa merg la liceu si simteam ca e o pierdere totală de timp si asa a inceput si apogeul chiulului meu unde am atins si eu jumătate din numărul tău de absențe , exact aceeasi poveste o auzeau si părinții mei de la profesori ,ca singura mea problema e ca nu merg la liceu 😂
roxi roxana
roxi roxana Acum 8 luni
Exact asa sunt si eu...jurrr❤❤❤..te pup...esti super😘😘😘😘
Ionut A Filip
Ionut A Filip Acum 8 luni
Ești superbă. Ești singura persoana ce are canal ROpost din Romania pe care o urmăresc. La videoul cu DigiTV tot ce am făcut a fost sa rad cu lacrimi și să mai zic "wow", "bravo!!!!!" sau "văi săraca de tine" in timpul povestei. Și eu am trecut prin același tratament aici în Londra acum câțiva ani în care toți ziceau că am gura mare când tot ce făceam era să îmi exprim frustrările legate de program și echipa de manageri. Am ajuns sa plec. Acum lucrez in domeniul meu favorit și eforturile mele sunt apreciate și luate în considerare. Uneori trebuie sa trecem prin asta sa realizam că suntem mai buni decât ne fac unii sa credem. Acum incep videoul acesta. Looking foreward to it. 😍😍
Andreea Daragan
Andreea Daragan Acum 8 luni
Stai că nu înțeleg , deci tu te-ai întors la vechiul liceu și te-au băgat fix în clasa a 10 a ? 😕
Fodor Marinela Corina
Fodor Marinela Corina Acum 8 luni
Ești o dulceață de fata..acum o mămică scumpă....cu mare drag ți-am ascultat acest video..și tare mi-ar mai plăcea să mai auzim și alte aventuri din liceu...te pupic dulce fata!!😛👍❤
Alexandru Szabo
Alexandru Szabo Acum 8 luni
Dragă Alina,tu esti de neoprit la gură....ca Eddie Murphy!Super haioasă Alina,şi foarte talentată!Oratoare cum nu mai găseşti!Bravo!
Stela Andronachi
Stela Andronachi Acum 8 luni
Și eu citesc Harry Poter
Déjà Vu
Déjà Vu Acum 8 luni
Vreau sa văd poze cu tine din copilărie și adolescență, trebuie sa caut video pe canal in caz de ai, dacă nu ai chiar vreau sa văd poze cu tine mai vechi.
Nicoleta Cimpoi
Nicoleta Cimpoi Acum 8 luni
Am fost vecine... 🤣 Eu am făcut niște ani de universitate la Andrei Șaguna 🤣 liceu industrial am făcut și eu, dar în Mangalia... Eu am mai avut 3 fete in clasă 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣m-am regăsit în video ăsta 🤣🤣🤣atât că eu am fost tocilară!
Nicoleta Cimpoi
Nicoleta Cimpoi Acum 8 luni
Wooowww ai 3 copiii 🤣🤣 de la clipul cu demisia de la digi te-am găsit 😂😂😂din întâmplare. Eu am 11 ani de când am părăsit România,nu prea mă uit la TV ul românesc 😁
Buter fly Black
Buter fly Black Acum 8 luni
5:37 și eu citesc Eminescu din placere
Aurora Stancu
Aurora Stancu Acum 8 luni
Cand am facut eu Calinescu, clasele erau cam impartite cand venea vorba de fete: jumatate eram pe treaba noastra, ne vedeam de ale noastre si jumatate erau cum spui tu, fitoase si figurante. Asta cam la vreo 5 ani dupa ce ai incercat tu sa intri, eu am terminat liceul acum aproape 6 ani.
Christina Callahan
Christina Callahan Acum 9 luni
oaia neagra!! M-ai facut sa rad!🤣🤣🤣 Nici eu nu am fost mai buna!🤣🤣🤣🤣
Laura Gane
Laura Gane Acum 9 luni
Te simt. Și mie mi-a zis diriginta ca la media 8.47 n-am cum sa intru la un liceu bun și sa fiu modesta și sa nu completez Caragiale și Xenopol sau mai știu eu ce pentru ca nu ma vor primi și în felul asta am ajuns la liceul apicol din Băneasa unde cea mai mare medie după mine a fost 6 și ceva și unde am invatat utilaje agricole și sisteme de irigare pana mi-a venit acru'n gura
Ana Maria
Ana Maria Acum 9 luni
Eu citeam pentru ca așa puteam sa ma ascund de cei care ma băteau prin clasa. Nu eram cool, nu sunt nici acum. In cărți găseam altceva, alt limbaj, alte vremuri. Nu sunt perfecta, de înjurat înjuram și înjur și acum pana rămân fără aer, fumam și fumez și acum, însă toate astea nu ma făceau mai cool. Toți ma numeau tocilara, dar eu ce sa fac dacă nimeni nu ma accepta in cercul celor cool, decât sa învăț. Nu mi-a plăcut școala niciodată, nu îmi place matematica și nu suport sa trebuiască sa calculez in gând vreun cac*t, ca ma iau amețelile. Cele mai multe examene le-am trecut mai mult sau mai puțin pe sub banca, chiar dacă citeam la greu. Pur și simplu nu îmi plăcea școala 😅 doar in generală-liceu am fost mereu prima pe clasa, ceea ce spune mult de nivelul nostru ca și clasa la învățătura. Acum ca am ajuns la 30 de ani, fără facultate terminată pentru ca am rămas gravida, fac scoli și cursuri peste cursuri in orice materie doar ca sa apuc sa recuperez ce simt ca am pierdut la un moment dat in anii de școala. M-am mutat in Elveția, am învățat limba așa cum am putut, anul asta in Mai încep un curs de certificare de asistent logistica, ca mai târziu pe parcurs (pe la 40 de ani dacă am un mare ghinion) sa pot ajunge sa am nivelul de educație al unui copil elvețian de 17 ani aici. Îți poți da seama ce Rușine îmi este când le spun ca eu abia acum ajung sa învăț o meserie cum trebuie, deși am făcut mai bine de 13 de ani de școala.
Maria Tătaru
Maria Tătaru Acum 9 luni
Aș putea să te ascult ore în șir
alexandra banita
alexandra banita Acum 9 luni
Eu citeam Bacovia cand eram mica, nu ma mir ca am ajuns cum am ajuns
Adina Gabriela
Adina Gabriela Acum 9 luni
Ma binedispui cu story-urile tale.❤️ Ești o fata atât de simpla și deșteaptă ❤️ felicitări pentru tot ce faci! Ps: Ai trei copii supeeeerbi.❤️😘
ana maria vasilescu
ana maria vasilescu Acum 9 luni
Am avut și eu 300 și ceva dar in clasa a 10a. Pe vremea mea (la începutul anilor '90) nu era așa strânsă legatura diriginte/părinte și ai mei nu au aflat. Le-am motivat cu diverse scutiri și bilete "de la mama" făcute de mine & prietenii și am scăpat ... in clasa a 11a 😜
Elegance Bliss
Elegance Bliss Acum 9 luni
mie nu mi-au plăcut mara și morometii 2. si nici partea cu războiul din ultima noapte. dar în rest am citit la română și mi-au plăcut relativ.
Gabriella Regeni
Gabriella Regeni Acum 10 luni
stiu ca nu ti-a fost usor,dar cred ca de aceea esti atât de plăcută, pentru ca ai trecut prin toate aceste întâmplări, am 60 de ani si m- am distrat ascultandu-te,multumesc frumos
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen Acum 10 luni
Am avut 9 la purtare semestrul 1 pt absente(sunt a 10)
Plague of Lust
Plague of Lust Acum 10 luni
Ba, eu nu prea am incredere in astia carora nu le place matematica...
Agatha H
Agatha H Acum 10 luni
Doamne!!! Cum de te-am gasit doar acum? Nici mie nu mi-a placut literatura gen Baltagul &co. si am avut aceeasi problema cu inscrierea la liceu...tot electro am facut si eu😂
Provinciala de Romania
Provinciala de Romania Acum 10 luni
Nu vreau sa te judec ci doar spun ca in viata, viata reala facem intai ce trebuie si mai apoi ce ne place. Facem ce trebuie la scoala, in profesie, in educatia copiilor nostri si putem face ce ne place in timpul care mai ramane. Ca sa faci apologia superficialitatii cand altii isi tocesc viata citind ce trebuie, practicand o profesiune cum trebuie si nu cum le place se numeste suerficialitate. Mereu dau acest exemplu cum ar fi ca un medic sa faca cum ii place si daca-i place sau un inginer sa faca un pod nu cum este in proiect ci cum ii place. Ti-ai ales o meserie prin definitie superficiala, cu multe variabile.
Gabriel marin
Gabriel marin Acum 10 luni
Esti beton FATA, eu am facut Liceul Industrial nr. 1 din Ploiesti, la profil Matematica-Fizica, desi eu eram pe poezii, muzica rock , teatru, film si alte nebunii. Am trait aceleasi sentimente ca si tine.
Gabriel marin
Gabriel marin Acum 10 luni
Rezultatul, dupa liceu am urmat dreptul.
Doina Szolosi
Doina Szolosi Acum 10 luni
😂😂😂😂😂😂😂😂
presa canario
presa canario Acum 10 luni
AI fost o boschetara si parasuta ascundete numai promova golania ,
Aury Andreea
Aury Andreea Acum 10 luni
cât de parșivă poți să fii
Beatrice Duna
Beatrice Duna Acum 10 luni
You seem like the person i d like to have as a friend❣️
Lova Kahir
Lova Kahir Acum 10 luni
Nici eu nu am citit Ion 🙄 4 ani de liceu în profil filologie Am refuzat sa citesc, ma dispera, adormeam. Citeam cu totul altceva 😸😸😅
Alexandru Diveica
Alexandru Diveica Acum 11 luni
Cei care au dat 👎 la acest video pun pariu ca lucreaza la Digi 😅🤣🤣🤣😅
Silvana Silva
Silvana Silva Acum 11 luni
Am avut aceleasi pasiuni ca si tine si desi am incercat la jurnalism ,n-am reusit sa intru dupa ce am picat la admitere dupa acuzativul limbii ruse :)) Am citit biblioteci intregi (la propriu) , si cele obligatorii si din placere. Cand am citit "La rascruce de vanturi" n-am prea inteles-o la 12 ani cat aveam atunci. :) Am reusit la admitere ani mai tarziu ,insa la Drept si am facut latina....pan` la loc comanda (un profesor f zelos). Intr-adevar ,cand vad limba romana stalcita simt o furie interioara. Nu ma necajeste scrisul unui om mai putin educat care e primar si scrie si el cum aude, insa ma omoara prostul destept - ala care pune liniuta ca stie el ca ar trebui sa fie una acolo undeva, insa o pune total gresit ( ex.las-al acolo, pun-el dincolo) :) Ma amuza f tare felul tau de a povestesti, m-ai captivat si te-ai ales cu un nou abonat.:)
Ana Ciulca
Ana Ciulca Acum 11 luni
La fel e și acum cu latină și româna. Și dacă te transferi de la alt liceu la engleză e super nașpa și mi se pare o tâmpenie că te pune să dai admitere la latină!
Alexandra Stancu
Alexandra Stancu Acum an
Ma fata, ai un accent asa frumos cand zic "maca-mea", mor de dragul tau 😘😘
Alexandra 28
Alexandra 28 Acum an
Și mie îmi place sa citesc alte cărți 😂chiar dacă alți copii îmi zic ca sunt tocilara. Fix de tocilarism tine ce citesc eu acolo :))). În fine, dar pot sa zic ca apreciez și autorii clasici. Ei nu au scris aceste opere strict pentru copii, poate de asta par plictisitoare. Toate cărțile/povestirile au însemnătatea lor ❤️
ancadaniela spataru
ancadaniela spataru Acum an
mie chiar imi plac mult baltagul si ion chiar as mai fi vrut mai multe cartii si de asta din placere am citit si rascoala . si enigma otiliei . tocmai ca eminescu chiar nu prea mi a placut
Maria Florea
Maria Florea Acum an
Ion chiar e un roman fain :) in rest... mentiunile erau ale mele. Doar un singur premiu 1
Kpucmu
Kpucmu Acum an
Hahaha , nici eu n-am citit nicio carte pt romana si am luat 9.7 la bac :D comentariile la putere... n-am puterea sa citesc cartile astea plictisitoare
Glam Life Studio
Glam Life Studio Acum an
In gimnaziu, in afara de Baltagul (cu care si asa m-am chinuit), nu am citit nicio alta carte din literatura recomandata, iar la capacitate am luat 9.85, doar invatand comentariile. Acum sunt a 12-a si nu intentionez sa imi schimb “tehnica”. Tot timpul petrecut in scoala mi s-a parut o pierdere de timp in mare parte...daca nu lucrezi separat, acasa, pentru tine tot prost ramai si daca ai terminat 10 scoli.
S.R. Dragon
S.R. Dragon Acum an
Si eu mi-am stricat vedera cu Harry Potter, dar asta in a patra
NINA SCARLAT
NINA SCARLAT Acum an
Doamneee te ador, esti asa frumoasa si de gașcă, te as asculta toată ziua vorbind. Te rog posteaza mai des❤
kamysamaa
kamysamaa Acum an
Lol 😄...Enigma Otiliei ...am încercat și eu să citesc acea carte ...nu am reușit să trec de primele 200 de pagini...
Andra Arwen
Andra Arwen Acum an
:)))
Ana Dorin
Ana Dorin Acum an
Te ador
ddd ddd
ddd ddd Acum an
Eu eram bată la toate dar am trecut cumva .. De parcă contează acuma...
camelia serban
camelia serban Acum an
Acum am văzut video ul tău și aștept cu nerăbdare să-l postezi și pe cel cu trăsnaile din liceu 😘 îmi place tare mult stilul tău de exprimare.
Marius Stone
Marius Stone Acum an
Mai vrem continuarea povesti
Marius Stone
Marius Stone Acum an
Și eu învățăm comentariile
Marius Stone
Marius Stone Acum an
Nici eu nu am citit acele cărți
Szk Angelyca
Szk Angelyca Acum an
300 de absente inseamna un an intreg femeie tu ai fost sanatoasa la cap , cum ti ai luat bacu???!
ALUZIVA
ALUZIVA Acum an
am invatat.
aangelinaabv
aangelinaabv Acum an
Numai mie mi s-a parut trist video-ul? Cum poate schimba destinul unui copil, un profesor incompetent... Glad you turned up well si faci ceea ce iti place in cele din urma.
Teodor P
Teodor P Acum an
Tot timpul vorbesti cate juma de ora.Ba, dar nu ma pot plictisi!Bravo! :)
Florin C.
Florin C. Acum an
Daca diriginta ar fi fost o profesionista, ti-ar fi spus sa ramai dupa ora ca sa discute cu tine si sa-ti fi spus atunci ca nu ai luat admiterea, intre patru ochi.
Ioan Andrei Carpaciu
Ioan Andrei Carpaciu Acum an
Nici eu nu am fost niciodată un copil care a invatat de 10. Eram corigent la mate cred ca in fiecare an. Am fost descurajat de multi oameni, inclusiv de profesori care imi bagau strambe sa nu trec. Dar uite ca acum trec in anul 3 la facultatea de drept. Tin sa le multumesc tuturor celor care mi am spus ca sunt prost, ca nu se poate. Ca nu sunt bun. Va pup!
Ioan Andrei Carpaciu
Ioan Andrei Carpaciu Acum an
Ba esti tare. :))
Maria Veciunca
Maria Veciunca Acum an
Felicitări pentru tot ce faci ! Ador să îți ascult simpla voce..🙈 You're the best..🤗
Paula Costruț
Paula Costruț Acum an
EXACT la fel ca tine mi-am distrus si eu ochii, tot prin clasa a sasea - a saptea
Mihaela Oprea
Mihaela Oprea Acum an
Te înțeleg perfect!
Mishu K
Mishu K Acum an
Respect de la un coleg de generație care a învățat la Navrom.
Black Raven
Black Raven Acum an
Hm ciudat că dumneavoastră nu ați trecut latina ușor pentru că latina și română sunt surori și multe cuvinte al limbii române sunt latine.. Română de fapt provine din latina vulgata adică vulgară. Și eu sunt român ca dumneavoastră dar mie latina îmi este foarte ușoară.
Blogger 2.0
Blogger 2.0 Acum an
Eu făcând doar un an de școala in România adică primul an chiar pot spune acum ca am avut noroc ca nu am făcut mai multă școala in România 😂😂🤣😂😂 cred ca dacă as fi făcut m-aș fi dat cu capu de pereți
Alina Arg
Alina Arg Acum an
"Reactionez la poze din adolescență "cine crede ca ar fi o idee bomba de clip?Like sa vadă Aluziva💥💥💥💥💚💚💚💚
Nicoleta aaa
Nicoleta aaa Acum an
Asa am patit eu.. Nu am avut medie de peda la filo si am ajuns la un liceu cu chestii de electronica la mate info . Suntem 6 fete in clasa si restul baieti. Nu stiu ce voi face. Poate reusesc sa ma transfer in clasa a10a.
elecktro man1
elecktro man1 Acum an
da, te rog
Maria Bodislav
Maria Bodislav Acum an
Ce triiiiiiist... Probabil ca nu era locul tău la Călinescu...
Elena Prodan
Elena Prodan Acum an
Sunt sincera cand spun, ca mie mi-a placut Enigma Otiliei, Moara cu noroc (chiar m-a prins) si Ion. Baltagul n-am citit nici eu. Cred ca le-am citit pe toate in rest, si daca ar fi sa mi le dai acum in mana si sa le recitesc, cred ca m-ar apuca nostagia dupa liceu, ceea ce zic eu ca merita, pt ca evoca niste amintiri f placute. Pot sa zic c-a meritat...mama, m-a apucat dorul de liceu acum🙈😅
ELENA Elena
ELENA Elena Acum an
Aluziva, dureroasa experienta ta de liceu! Din pacate, inclin sa cred, ca o parte insemnata din ”vina” o poarta mama ta. Bine ca a trecut acum!
Iulian Negoita
Iulian Negoita Acum an
Te bateai cu noi, baietii, in clasa a 6-a :D
Erika Bianca
Erika Bianca Acum an
Vrem story-uri despre prostiile făcute în liceu 😘😘
#STORYTIME CE TAMPENII AM FACUT IN LICEU
35:17
NANE - SORRY NOT SORRY 😢
2:43
NANEmernic
Vizionare 218 K
ÎNTÂLNIRE PE NEVĂZUTE (BLIND DATE)
27:29
Vlad Munteanu
Vizionare 956 K
AM LUCRAT DOI ANI LA PLAYBOY #STORYTIME
36:45
NANE - SORRY NOT SORRY 😢
2:43
NANEmernic
Vizionare 218 K
ÎNTÂLNIRE PE NEVĂZUTE (BLIND DATE)
27:29
Vlad Munteanu
Vizionare 956 K
DE CE NE-AM DESPARTIT? CE S-A INTAMPLAT?!
39:11
Doi Degeaba S07E10 : Jaful, Smiley si Dinamo
7:26