ADEVARUL DESPRE CRISTINA DIN ARAD///Protectia Copilului, viol, pedofilie, mama minora

   Vizionare 91,749

ALUZIVA

Acum 2 luni

Ca sa intelegeti toata povestea, va las aici clipurile. Mama minora, ramasa insarcinata in urma unui abuz sexual. Credeam ca stiu toata povestea, dar m-am inselat. #CristinaDinArad
PRIMUL MEU UNBOXING: DODO BABY BOX - ropost.info/flow/taWCf6-FoYm7yYg/video.html
MAMA IMI DA CU SEEN PE FACEBOOK - ropost.info/flow/wrunaKaTm3_M0KI/video.html
CUM AM STRANS 3000 EURO IN 24 ORE - ropost.info/flow/ttSqbW2DaaTNtJo/video.html
- - - - - - -
Ne vedem pe Instagram, TikTok si Facebook!
aluziva
www.tiktok.com/@aluziva
Aluziv/
business: florin.grozea@hyc.ro
- - - - - - -
SUPPORT & DONATIONS
www.patreon.com/ALUZIVA
www.paypal.me/aluziva
- - - - - - -
(C) & (P) Alina Greavu 2020
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song/video on your channel.

Comentarii
Mihaela Trifana
Mihaela Trifana Acum 2 luni
Cunosc foarte bine situația generala a instituțiilor sociale și cum procedează ele. Alina, bubuie casele de copii neajutorați, abuzați, orfani, dar totodată bubuie de copii care bat personalul, scuipa îngrijitorii, fură de pe stradă/ din gențile îngrijitorilor, violează la rândul lor. Nu mă înțelege greșit! Sunt o grămadă de îngrijitori care nu-și fac treaba! Dar aici intervin asistenții sociali, cei care fac controale și se ocupă de hârtii (ei verifică casele unde locuiesc anumiți copii cu probleme de N fel, ei fac sesizări, ei decid, ei vin și în căsuțele cu copii ca să vadă cum îi îngrijesc îngrijitorii) iar acești asistenți sociali nu-și fac treaba nici un fel! Îți dau un exemplu cunoscut de mine: asistenții sociali au fost acasă la o familie denaturată, cu părinți bețivi și copii nespălați. Concluzia? I-a lăsat în pace: familia mai avea 3-4 copii aruncați prin centrele de plasament,dacă le lua protecția și ultimii copii era nasol. Dacă s-au schimbat oamenii ăia? Nu. Și un alt exemplu: o femeie îngrijitor de la un centru de plasament a fost amenințată cu un cuțit de un copil beneficiar de 16 ani și a încercat să o violeze. Știi care a fost reacția asistenților sociali și șefilor de instituție? Că femeia a cerut-o și nu a știut să controleze un copil amărât. Concluzia e simplă: tot sistemul ăsta social purist e o mizerie infecțioasă unde dreptatea nu stă în nicio parte! Iar oamenii care cică vin cu o pregătire, nu ăia care spală copiii la fund, ci oamenii care stau la birouri și merg pe teren, nu sunt buni de nimic! Nu se va rezolva nimic concret, copiii abuzați vor fi în continuare abuzați, oamenii de la centre vor fi batjocoriți și puși la colț tot de aceiași șefi și oameni de birou. Iar buba e mai mare că aici ar trebui să intervină și poliția care doarme în post. Știi ce spune poliția când o fetiță fuge dintr-un centru ca să facă bani? „Iar a fugit panarama aia?” Și mai e un lucru: dacă s-ar ocupa de toți copiii cu probleme, abuzați, orfani, săraci, nu ar avea loc unde să-i bage pe toți. (Apropo, sunt centrele full de copii care au părinți iubitori, dar amărâți; fac câte 5-6 copii și nu-și permit să-i crească).
Mihaela Trifana
Mihaela Trifana Acum 2 luni
@Madebyme mă bucur să aud acest lucru.
Mihaela Trifana
Mihaela Trifana Acum 2 luni
@Teoharia Anastasia înseamnă că situația județului în care locuiți este una corectă, iar lucrurile se întâmplă într-o bună gestionare. În județul meu totul este politic, plin de facultăți fantomă și angajări făcute pe criterii nefondate (mătuși, unchi, nepoate, socrii, amante...). Înainte erau altfel făcute treburile, angajarile și tot așa. Acum nu prea se mai pune accentul pe calități și muncă. Sunt oameni și oameni, de ce să dam după preș aceste probleme? Știți care mai este problema? Media întotdeauna ofera o viziune pozitivă și de victimizare pentru tot ce înseamnă sistemul ăsta corupt, așa zis SOCIAL. Degeaba sunt oameni care își fac treaba daca sunt arătați doar ei, iar mizeria este dată uitării! Mereu se ocolesc problemele, iar lumea trăiește cu impresia că totul este OK. Și nu trebuie să fiți de acord cu mine; părerea mea tot dintr-o revoltă pornește, având persoane apropiate în acest sistem corupt care se confrunta cu aceste probleme. Pe vremea lor se dădea un concurs, acum... Nu vreau să spun cum se procedează
Teoharia Anastasia
Teoharia Anastasia Acum 2 luni
@Mihaela Trifana prin "acești asistenti" se poate interpreta că v-ați referit la toți. Una e sa se spuna "acești asistenți" și alta e "unii asistenți". Având-o pe mama fost asistent social, vă pot spune că toți asistenții fac și teren pe lângă munca de la birou. Mama avea de ex dimineata teren, iar după amiaza se întorcea la birou, sau invers, dimineata la birou și după amiaza teren. Iar angajările nu se fac chiar așa de ușor. Normal că ai nevoie de niște studii superioare, și se dă concurs pentru post. Uneori candidează și mai mulți pe același post, deci nu e chiar asa easy cum pare, pentru că ai nevoie de niște cunostinte pentru a putea ști cum să rezolvi fel de fel de cazuri etc. Asta nu inseamna ca asistenții nu au copii acasă, că nu au și activități obișnuite. Normal că rapiditatea rezolvării problemelor depinde și de cât de complicată este aceasta. Eu m-am revoltat f mult pentru că nu toți asistenții sociali sunt așa cum ați precizat, știind de mică cat de devotată era mama, dar și colegii ei, cazurilor și cât de mult incercau sa le rezolve, cât stăteau peste program, etc. Și salariul totuși nu este unul foarte avantajos. Și să te mai și comenteze lumea neștiind cât muncești tu, ca un rob, și cu ce salar mic ești plătit și uneori cu riscuri pe teren, nu este tocmai ușor. Normal că fiecare până la urmă își asumă ceea ce face și cu cât este plătit, dar nu e ok să fie neîdreptățiți și etichetați toți din cauza câtorva care nu își fac treaba. Să se mai și spună că nu ești bun de nimic..
Madebyme
Madebyme Acum 2 luni
@Mihaela Trifana doamnele care s-au ocupat de noi, până am obținut atestatul de adoptatori, s-au purtat șocant de frumos si au apărut foarte implicate în munca lor. Nu ne-au verificat casa la sânge și ne-au oferit suport moral mai mult decât cel așteptat.
Madebyme
Madebyme Acum 2 luni
@Maria Hardcastle 🤗❤
alinafromars
alinafromars Acum 5 Zile
Maaan u got me crying again. Ajutam, ne mobilizam si donam. Construim un sistem in jurul sistemului.
Lucian Bunda
Lucian Bunda Acum 12 Zile
buna Alina daca crezi ca poti sa te uiti la filmul asta the stoning of soraya m iti vei da seama ca tot ce ai vazut in materie de abuzuri contra femeilor ti se va parea o gluma .filmul este fapt real care sa intamplat si se intampla inca in unele tari a fost pe toate canalele de stiri in america la vremea aia .daca te hotarasti sal vezi ar fi interesant un review din partea ta .
Arama Laura
Arama Laura Acum 14 Zile
Sunt update-uri oare despre situatia Cristinei?
Isabela G
Isabela G Acum 28 Zile
Cum o putem ajuta ? Ce stii despre ea recent ? Eu ma uit la 60 min Australia si acolo sunt wa cazuri ...dar ea cum este ?
izzy B
izzy B Acum 29 Zile
Offf. Acuma am aflat si eu de la mama ca unchiul fetei prietenei ei a violat-o pe fetita cea mare (la momentul acela fetita avand 5 ani) dar de abia dupa 15 ani s-a aflat . Fetita nespunand nimic de frica😔 Din pacate nemernicul traieste foarte bine deoarece politia nu mai face nimic dupa atata timp😑 De la prietena mea am aflat ca unchiul ei handicapat (neavand un picior) cand era mica o obliga sa ii puna mana pe organul masculin . Fiind traumatatizata toata copilaria
Anto SP
Anto SP Acum 29 Zile
Cred că abuzul sexual este unul dintre cele mai oribile lucruri care se pot întâmpla unui om . Nu îmi pot imagina câtă suferință poate sa rămână în trun suflet după așa ceva . Te distruge complet. Mai ales în situația de față... Doamne ferește.. Te doare numai când auzi. Nici nu cred că aș suporta cat a tras fata asta.. Cristina este o luptătoare cu adevărat .
Patrick Popovici
Patrick Popovici Acum lună
Cum mai e Cristina ?
sasha deea
sasha deea Acum lună
Doamne, Alina esti o persoana incredibila. Nu prea exista oameni ca tine, in aceasta tara crunta, cred ca toti am avut probleme in viata noastra care ne afecteaza enorm si mi-as dori extrem de mult sa o pot ajuta pe Cristina sau sa contribui cu ceva pt ea, nu pot financiar sa fac foarte mult dar mi-as dori enorm sa vb cu ea si sa o sustin daca am posibilitate. Cred ca are nevoie de oameni are nevoie sa fie sprijinita , sustinuta si ridicata moral extrem de mult. Nu-mi pot imagina prin ce trece si cat de distrusa este psihic dar trebuie intr-adevar facut ceva atat cu ea cat si cu surorile ei neglijate. M-a bufnit plansul din nou si ma doare sufletul ca exista in tara asta si in lume genul acesta de gunoaie de oameni care pot fi atat de cruzi si rai. Sunt cu sufletul alaturi de tine si te urmaresc cu drag si ma bucur enorm de cand te-am descoperit. Daca pot contribui cu orice sunt aici oricand. Si eu am trecut prin f multe probleme si trec in continuare dar imi ofer timpul oricand. Inca o data iubesc tot ce faci si iti doresc numai bine.
Ion Ion
Ion Ion Acum lună
Dar tu ai verificat dacă e veridică povestea fetei? Ai citit sentința de condamnare? Ai citit declarațiile martorilor? Ai scos de la dosar expertiza medico-legală? Tu ți-ai pus vreodată problema că termenul de _viol_ este doar denumirea pe care ea o dă actelor sexuale consimțite pentru că îi este rușine să recunoască acest lucru? Viol poate fi o dată. Dar nu poate fi viol un concubinaj ce durează de doi ani între ea și concubinul mamei sale. Mai întreabă și tu un avocat cum stă treaba cu violurile. Acel inculpat a fost condamnat pentru act sexual cu un minor, nu pentru viol. Asta nu înseamnă că a făcut bine ce a făcut. Ce vreau să spun este doar că orice poveste trebuie verificată, nu crezută orbește.
Florii Maria
Florii Maria Acum lună
OMG!! I feel you so much!!! Dumnezeu te-a trimis in viata ei pentru ca esti puternica, buna si extraordinara. Din pacate numarul cazurilor Cristinei sunt multe, foarte multe, si sistemul din Romania nu numai ca nu face nimic sa evite, pur si simplu sunt ne-interesati de asta. I am fucking feel your pain și te apreciez din toată inima pentru tot ce faci pentru cei din jurul tău, pentru curaj, pentru voința și bunătatea ta.
ROAMakeup
ROAMakeup Acum lună
Dacă reușești sa o aduci, eu pot sa o ajut oferindu-i un job bine plătit ca vânzătoare și dupa ce mai învață meserie ca hairstylist pot sa ajut și în domeniul asta!!!!
Saafary
Saafary Acum lună
Tulburător Efectiv,am innebunit
Justine99ro
Justine99ro Acum lună
Unii fac copii și își bat joc de ei, alții nu pot avea copii și ar face orice pentru ei. Trebuie împușcați cu toții. La săpun. Statul roman are angajați incompetenți. Tot la săpun și ei
TM Bogdan
TM Bogdan Acum lună
Animalele de genul acestor oameni ar trebui castrați și trimiși cel puțin 15 ani la puscarie
Denisa Penyacsek
Denisa Penyacsek Acum lună
Mi-e rău, efectiv mi-e rău :(((
Roblox ana fox
Roblox ana fox Acum lună
😥😥😥😭😭😭😭😭😭
Andreea Druță
Andreea Druță Acum 2 luni
Fără cuvinte, mi s-a rupt sufletul! :( Ești un om minunat, felicitări!
cecilia3638
cecilia3638 Acum 2 luni
Trebuie sa dam acest"ton" sa nu se mai intample mai ales ca nenorocita mai are fete de pus pe masa infectului de pedofil ....cum il cheama pe infect si pe bolnava psihica de măsa infecta covid..
cecilia3638
cecilia3638 Acum 2 luni
Femeie fa in asa fel incat sa strangem toti semnaturi sa distribuim(zi si noapte) pe fb petitia si sa i bagam pe toti la puscarie pe toti cei implicat inclusiv pe asa zisi "asistentii" sociali cu diploma de la coltul strazii.
cecilia3638
cecilia3638 Acum 2 luni
Inadmisibil
cecilia3638
cecilia3638 Acum 2 luni
Scandalos
Still Mir
Still Mir Acum 2 luni
Îți mulțumesc că exiști și pt că îți pasă și nu rămâi la a-ți păsa, ci și acționezi! Suflet de înger! Multora nu le pasă, altora da, dar nu fac nimic; nu îți poți închipui cât de rar e dat să întâlnești o astfel de persoană. Dumnezeu să-i fie alaturi Cristinei prin tine, prin noi!
Ionela Ghiea
Ionela Ghiea Acum 2 luni
Doamne Alina..ai o bunătate diferită, te urmăresc de când eram cu bebe in burtica și ai devenit idolul meu, ești un om minunat, și dacă vreau ceva in viața asta, as vrea sa fiu ca tine !
nicoleta marian
nicoleta marian Acum 2 luni
Cu ce pot să ajut?😉♥️
Lorand-Edmond Iszlai
Lorand-Edmond Iszlai Acum 2 luni
Astept cu nerabdare declaratii incendiare cum urmeaza ca statul sa se autosesizeze... la nivel de tara e dezastru pe problemele astea in care sunt implicate fete minore crescute in situatii de genul.
Radu
Radu Acum 2 luni
Mi se face pielea de gaina, barbatii ca astia trebuie castrati ca in evul mediu! Si unchiul ei si tatal ei vitreg!! Ce nervos sunt, ce furios sunt, la 12 ani sa fii violata de un barbat care in momentul de fata este liber, normal ca politia suge pe batonu de salam si nu face nimica, nimeni nu face nimica daca esti un nimeni s au nu esti cunoscut!
Daniela Cotoranu
Daniela Cotoranu Acum 2 luni
Te rog mediatizeaza acest caz...macar la Acces Direct , felicitari om bun !!
Roxana Pavel
Roxana Pavel Acum 2 luni
Ma doare sufletul
nice color
nice color Acum 2 luni
Hei de ce nu pot sa vad ultimul video pus de tine ....sunt fan aici de cand existi pe tube nu mi se pare corect ,ma rog ,naspa
Mădălina Goga
Mădălina Goga Acum 2 luni
Buna ,sunt noua pe acest canal ! Citind titlul m-am ingrozit ! Am trait si eu in preajma unchilor ,dar multumesc Domnului ca nu am patit asa ceva ! Am avut unchi înțelepți ce nu consumau alcool si erau cu frica de Dumnezeu ! Ce prezinti tu este mai ceva ca in filme ! Imi pare foarte rau de situatie ! Acum sunt casatorita si am o fetita (3ani si 2luni )si un băiețel (1an si 4luni) ! Domnul fie cu voi si familia ei !
Andrei insignia
Andrei insignia Acum 2 luni
Ar fi foarte bine sa o poti duce langa tine in bucuresiti si ar trebui ajutor pshilogic pt a putea avea o viata cat mai normala posibil in viitor . E trist sa auzim asa ceva ca in asa scurt timp un violator a iesit in libertate , macar 15 20 de ani ar trebui sa fie inchis pt viol si abuz continuat , miacasa cam tot pe acolo pt ca a permis si sustinut aceasta situatia .Nui de mirare ca multa lume is cauta viitorul in strainatate pt ca conditile sunt mai bune si legile mult mai stricte . Aici in spania daca suni la politie ca iai dat o palma dau scandal in casa vinovat sau nu politia teo luat pe arest pana a doua zi. Aici legea apara femeia dar in anumite cazuri , putine e adevarat femeia e cea ce agreseaza dar e mai dificil de demonstrat . Sper ca o sa poti sa o ajuti din tot sufletul , o so coaste mult ca sa poata aprecia ajutorul pt ca daca nu a cunoscut alt stil de viata pana acum totul e nou si ciudad .
Alexandra Ioana Iovan
Alexandra Ioana Iovan Acum 2 luni
Nu la toate asistentele trebuie sa dai ceva. Just so you know. Exista medici si asistente si oameni pe ambulanta si multe cadre medicale care nu au cerut si nu cer nimic. Incearca sa promovezi asta pentru ca e destul de nasol sa mergi la munca intr-o Romanie in care toti cred ca iei mita si tu ai salariu mai mic decat unele vanzatoare din Mall :) Nu am vazut video ul pana la capat. Am rezistat pana la minutul 13. Ce ai spus tu acuma e ca si faza pe care multi o spun cum ca astia de la buget nu-si merita salariile. ATENTIE! Unii nu si le merita. Altii merita de 10 ori mai mult. Este o PROSTIE sa ii bagi pe toti la un loc.
Ramona Mogos
Ramona Mogos Acum 2 luni
Alinuto, avem de învățat atât de multe la tine, te admir din tot sufletul... M am înecat în lacrimi la povestea asta, cum spunea cineva mai jos, trăim în bula noastră, preocupați de toate tâmpeniile nesimnificative, și în jurul nostru, oamenii trăiesc iadul pe pământ
Master Exploder
Master Exploder Acum 2 luni
Nu cred in Rai si Iad, Dumnezeu sau Satan. Dar cand aud povesti de genul asteia chiar imi doresc sa existe un loc dupa moarte in care sa fie pedepsiti etern parintii Cristinei si toti cei asemenea lor. Oamenii aia ar trebui batuti si umiliti in public, pentru ca in ziua de azi prostului doar de bataie ii mai este frica.
Maria Elena G.
Maria Elena G. Acum 2 luni
Sunt mai multe cazuri de genul decât crezi.
Deea Adri
Deea Adri Acum 2 luni
Bravo pentru ajutorul pe Care il oferi ești un om deosebit de bun și frumos ❤️😘
Deea Adri
Deea Adri Acum 2 luni
Doamne ce trist saraca fata 😭
Roxana Ilas
Roxana Ilas Acum 2 luni
Oamenii aia sunt bolnavi mintal Si pe asistenti sociali ii depaseste situatia
Maria Alina Jeculescu
Maria Alina Jeculescu Acum 2 luni
Am plans odata cu tine! Sculativa prostilor din politia romana! Am 12 ani nu am patit astfel de incidente si nici nu imi doresc si nici la nimeni niciodata! Cunosc mame denaturate dar niciodata nu si-au dat copii la violatori pe mana!! Asistenti sociali sunt satuli de asa nu I mai doare! Daca ei traiesc bine I doare in cur! Imi e mila de aceasta fata si de frati ei..realize ca acest drac ca tata nu o sa I spun! O sa le violeze si pe cele mici te rog ajutale si pe ele! Nici nu vreau sa ma gandesc la ce a trait...ce dracu se va alege de tara asta? O sa ajung sa ma inpusc singura in cap.. Cum dracu poti lasa un violator in series si o proasta fara creier sa aiba grija de copii aia 4 care au mai ramas? Ma-m saturat sa vad copii facuti numai pentru alocati si alte ajutoare! Am prietene mai devaforizate sa zic asa dar parinti lor le doresc tot binele...nu I abuzeaza...Cum poti tu ca "mama" sa te uiti la fata ta cum e violata...de parca sa-r uita la pornhub...imi e scarba de acesti parinti...bine ca ai fost tu si alti oameni cu suflet mare s o ajutati....cat despre faza cu unchiul pot spune ca mi sa oprit inima pret de cateva minute bune...am si acum o senzatie intensa de dezgust fata de parinti...Se vede ca sarmana fata provine dintr-o familie cu o educatie penibil de slaba,tu poti sa o ajute pe ea dar repet fete mici sunt 100% ca vor ajunge ca ia poate si mai rau...TREBUIE SA SE IA ACUM ATITUDINE PANA NU E PREA TARZIU!!
Maria Alina Jeculescu
Maria Alina Jeculescu Acum 2 luni
Tu esti o femeie ce merita sa devina presedintele romaniei!
Alexandra Colda
Alexandra Colda Acum 2 luni
Buna! Am vazut acest clip si am ramas fara cuvinte...din pacate suicidul este o problema reala si mult mai frecventa decat ne putem da seama traind ``in bula noastra``. Atunci cand cineva ameninta ca se va sinucide trebuie sa actionam rapid, sunand la 112 sau la linia antisuicid ( 0800 801 200 ). Ma bucur totusi ca a reusit Cristina sa iti povesteasca despre durerea prin care trece si ca asa s-a mai linistit. In situatia actuala, asa cum cred ca au mai spus si alte persoane aici in comentarii, consider ca este nevoie sa inceapa psihoterapia cat mai rapid (in contextul pandemiei exista multe variante in care asta se poate face online). Va doresc multa putere si aveti grija de voi!
daniela daniela
daniela daniela Acum 2 luni
Doamne ferește de asa ceva ...doar în filme vezi asa ceva ...Doamne de necrezut .......
Mirela Petre
Mirela Petre Acum 2 luni
A fost oribil😭😭😭 dar..... Nu stiu ce sa zic.... Parca e scoasa povestea din filme urate. Persoanele alea au nevoie de un psihiatru, sunt bolnave mintal, femeia si barbatul pentru ca mama si tata nu sunt🤬🤬🤬. Ii urez tot binele din lume Cristinei si surorilor ei, eu am ramas cu gandul la fetitele alea mici😭😭😭😭😢😢😢😢😢 nu pot ramane acolo. Te rog fa ceva!!!! Cristina nu le poate Lua cu ea???!!!!
Ianchis Katy
Ianchis Katy Acum 2 luni
Adevarat ai zis ....nu suntem puși întâmplător unii langa altii! Dumnezeu te-a pus acolo sa fi un sprijin moral si fizic! Keep working, be a blessing for others!
Alexa Morgan
Alexa Morgan Acum 2 luni
Alina,cand vi in Arad sa anunti. Venim cu drag sa ajutam cu ce se poate,eu si cu iubitul meu,suntem din Timisoara.
Elena Bia
Elena Bia Acum 2 luni
Buna,mi as dori sa o ajut si eu .Te rog spune mi cum .Are un cont,o adresa ?multumesc
Adda Styles
Adda Styles Acum 2 luni
Doamne ferește....mi sa rupt sufletul 😭😭😭😭
Alejandra Obah
Alejandra Obah Acum 2 luni
Nu înțeleg ce caută violatorul în casa în care sunt copii? Autoritățile ce fac? El trebuie să aibă interdicție, să nu se poată apropia de copii pe viață! Mamei ar trebui să i se ia drepturile parentale! Într-o țară civilizată așa se întâmplă! Nu are ce se apropia de copii nici ea, atâta timp cât alege să continue o relație cu un pedofil!!
Elena Lia Musina
Elena Lia Musina Acum 2 luni
Scoate si ceilalti copii fa plangere penala la parchet cu tot ce sti
Elena Lia Musina
Elena Lia Musina Acum 2 luni
Coruptia nu I intereseaza....
Elena Lia Musina
Elena Lia Musina Acum 2 luni
ARADUL CE FACETI...
Elena Lia Musina
Elena Lia Musina Acum 2 luni
Alo organele statului ce fac...
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson Acum 2 luni
Inițial credeam că e vorba despre Cristina lovită în magazin.... Îți mulțumesc pentru aducerea în atenție a unui alt subiect de violență în care sunt implicați și copii de această dată... Este atât de oribil cum se distrug copilăriile..
Andrea Mel
Andrea Mel Acum 2 luni
Buna. Stiu ca la prima vedere poate pare o idee proasta, dar hai sa incercam sa facem mai cunoscut cazul, ma gândeam prin Acces direct. Sunt oameni care or sa vrea sa întindă o mana de ajutor, cu ce pot ei și de asemenea, autoritățile care nu si-au făcut treaba, sa fie trase de urechi. Macat luați în considerare ideea asta
Gabriela Grama
Gabriela Grama Acum 2 luni
Hey, nu ești nici psiholog și nici asistent social. Înțeleg ca vrei sa ajuți dar mi se pare o abordare extrem de greșită. Practic, o devorezi în fața tuturor. Nu asa se procedează cu oameni care au trecut prin traume.
Gabriela Grama
Gabriela Grama Acum 2 luni
@Andreea Tanase da pentru ca am lucrat în mediul ONG 4 ani cu familii și cazuri vulnerabile și nu vorbesc pe de rost.
Andreea Tanase
Andreea Tanase Acum 2 luni
Nu faci nimic, nu ajuți, nu îți dai interesul, nu vii cu idei de cum ar trebui făcut, dar tu știi că ea nu face bine, ca abordarea ei este greșită, ca nu așa se procedează. "Hey", asa e, nu e psiholog și nici asistent social, dar ai văzut tu vreun psiholog sau asistent social care să încerce să o ajute cum a făcut ea? Mda... toți stau la coadă să întindă o mână de ajutor...in frunte cu cei tine.
Marcu Mrc
Marcu Mrc Acum 2 luni
Alina, salvează acei copii!!!! Doar tu poți!!!
toorf
toorf Acum 2 luni
Si de unde se trag toate astea? Care este radacina problemei? Sistemul de invatamant care este un gunoi.
doge
doge Acum 2 luni
@toorf, ori a trecut prin aceleasi lucruri ori e bolnava mintal. Daca e bolnava are nevoie de tratament sau trebuie internata. N-ai ce educatie sa-i oferi.
toorf
toorf Acum 2 luni
@doge Omul ala cel mai probabil a avut aceeasi experienta cand era mic. Sunt nenumarate cazuri. Si sincer toate astea chiar se trag de la educatie... Daca mama era educata, crezi ca mai lua partea unui violator? Crezi ca mai traia in mizerie?
doge
doge Acum 2 luni
Se trag din problemele la cap. Multi nebuni umbla liberi pe strazi.
toorf
toorf Acum 2 luni
In aceasta tara trebuie sa fii norocos ca sa traiesti... Trebuie sa fii norocos sa ai bani, sa ai persoane normale la cap in jurul tau si sa nu dea naiba sa ai vreo boala ca in spital mori cu zile... Pentru ca niciun sistem din tara asta nu functioneaza ok.
toorf
toorf Acum 2 luni
Pacalita sau nepacalita ESTE ILEGAL. Nu e NICIODATA vina copilului, se presupune ca adultul stie mai bine...
Cristi Marius
Cristi Marius Acum 2 luni
Oamenii care vor sa se sinucida nu dau semne, nu spun nimic, sunt atatea cazuri de oameni fericiti care s-au sinucis.. iar astia care spun ca vreau sa mor, sa ma arunc de pe blic etc vor doar atentie.. Cristina este o rasfatata, s-a invatat doar ca sa i dai, la munca a renuntat, la cursuri la fel.. pe bune.. mi se pare aiurea
This is Crazy
This is Crazy Acum 2 luni
Atat timp cat STATUL trebuie sa DOVEDEASCA ca PARINTELE este DENATURAT si NU INVERS, adica PARINTELE sa lupte cu un STAT si cu Protectia Copilului care sa taie in sange, nu o sa se schimbe nimic. Ma pis pe ea de "intregire familiala", coaie sunteti prajiti ?
karcsi gabriel
karcsi gabriel Acum 2 luni
Ma gandeam la urmatoarea idee. Binenteles daca Aluziva este deacord. Putem face un colaj de filmulete in care toti cei care vor sa ii transmita Cristinei cateva ganduri frumoase si empatice sa ii trimita Aluzivei aceste minifilmulete iar ea sa le puna impreuna. Imi doresc din toata inima sa ii putem pune acestei fete din nou speranta pe chip si un zambet. E un om care a trecut prin mult prea multe. Nu e vorba de bani dar cred ca merita sa vada ca sunt destui oameni care ii pot fi alaturi.
Golden Rose
Golden Rose Acum 2 luni
Esti un inger pazitor! 😇
Petronel Ene
Petronel Ene Acum 2 luni
Nu mai faceți în pui mei copii, adoptați!
doge
doge Acum 2 luni
Cui spui asta, pedofililor si celor cu probleme psihice? Nu oricine ar trebui sa adopte si nu oricine ar trebui sa nasca.
Iuliana Butoi
Iuliana Butoi Acum 2 luni
Nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar for the record sa sti ca si in Germania se intampla faze dastea cu asistentii maternali, ca nu se uita unde trebuie desii au fost explicit sfatuiti ca ceva nu e in regula. Diferenta pote e ca noi am invatat in scoala desprea problema asta si profesorul (de cultura civica si politica) ne-a atentionat ca si noi trebuie sa fim vigilenti daca vedem ceva. Din cate am inteles de la ultimul incident au reusit sa schimbe legile, din pacate a trebuit sa moara un copil pt asta 😥. Be strong 🤗
Ana Maria Bujor
Ana Maria Bujor Acum 2 luni
Am plâns odata cu tine.. Nu imi vine sa cred ca inca mai exista astfel de cazuri, pentru ca da, acești copii sunt numiți asemenea: "cazuri". Si pentru Dumnezeu, nimeni nu face nimic pentru ei.. Iti doresc multa putere ! Ești magică! ❤
Ionela pintea
Ionela pintea Acum 2 luni
Cât despre tine dragă Alina jos pălăria. Esti un om atât de bun ca ajuți acest copil chinuit care prima oară va avea nevoie de un psiholog la câte traume are saraca.
pavel medeea
pavel medeea Acum 2 luni
Eu nu inteleg, eu cu o situatie buna financiara, medic de profesie, in fine, fiind necăsătorita cu tatal copilului meu,a trebuit sa ma duc la autoritatea tutelara , ca altfel nu îmi acceptau dosarul de indemnizatie, asa se procedeaza daca nu esti casatorit , autoritatea tutelara, m-a chestionat,ce salariu am, unde stau, cate camere, cu cine, daca tatal copilului m-a abuzat fizic , etc...eram cu tatal copilului si fetita in masina si a trebuit sa le arat copilul, daca nu, veneau acasa ...veneau sa ce? Ce e in tara asta...si cazuri ca a Cristinei sunt cu miile si nimeni nu face nimic... In cazul Cristinei daca este nevoie de ajutor de oricare , sunt dispusa!
Michael D
Michael D Acum 2 luni
Băi, da ce poveşti ştii. De pe la jumate în colo pare cumva prea chestie. De ce nu puneți de o plângere la poliție în loc să povestiți pe net (eventual dând idei şi la alții) şi aici fără să vă poata ajuta view-erii virgini în chestii din astea cu ceva.
Ramona B
Ramona B Acum 2 luni
@ALUZIVA cel mai bun comentariu de aici mi s-a parut '' sa facem un centru/o asociatie pt femei sau mame abuzate'' unde sa li se puna la dispozitie un psiholog si sa se faca colecta pt fonduri pt scolarizarea copiilor, cred eu
ALUZIVA
ALUZIVA Acum 2 luni
Ai sa ramai surprins, dar am primit ajutor de la foarte multi oameni de aici. In plus, Cristina este cea care decide ce face mai departe, nu eu. Eu doar o sustin. Lucrurile nu vor ramane asa, te asigur.
Ema Sferle
Ema Sferle Acum 2 luni
Nu îmi vine să cred....vai. Clipul ăsta m-a dus până la lacrimi... Dumnezeu să fie cu ea! 😭😭😭
Alina maria Paliu
Alina maria Paliu Acum 2 luni
Bravo pentru ceea ce faci🙏🙏🙏
Iuliana Ferariu
Iuliana Ferariu Acum 2 luni
Femeia aia e bolnava.... sper sa o putem ajuta pe Cristina și sa se facă dreptate!!! De câte ori m am plâns eu de viața.. de simt acum o rusine de nedescris
Mady Mady
Mady Mady Acum 2 luni
Draga Alina, aceasta poveste m-a cutremurat pînă în suflet! Cum e posibil? Nişte monştri cu chip de om pe post de părinţi, nişte oameni nepăsători în posturi cheie, plus prejudecăţile care sînt peste măsură de mari! Dacă o femeie este violată se spune că ea a căutat-o !Un copil abuzat se spune că nu a fost cuminte şi că e de nestăpînit! Judecătoriile nu îşi bagă în seamă reclamanţii! Legile sînt de toată jena! Sa nu mai vb de cîte femei mor zilnic omorîte de partenerii lor de viaţă! Îngrozitor !!!
Chloelicious V
Chloelicious V Acum 2 luni
Pare rău, ți-am dat like, dar nu pot sa ascult asa poveste. Nu știu ce sa scriu..
Florentina Dumitrescu
Florentina Dumitrescu Acum 2 luni
O Doamne...am plâns și eu cu tine
Georgiana Bolia
Georgiana Bolia Acum 2 luni
Sunt uimita de ce am auzit desi stiu cate se întâmplă în lumea asta. Sper sa reușești s o ajuți și ea sa se integreze la București. Sper ca fata sa lase trecutul în urma și sa meargă mai departe și sa si crească copilul bine. Va reuși! E puternica!🥺🧡💪
Lorena Lory
Lorena Lory Acum 2 luni
Asta este situația de cacat care este de România ...sistemul deplorabil
Kamikaze Tatami
Kamikaze Tatami Acum 2 luni
Sa multumim impreuna politia romana si sistemul de justitie romanesc.
Monica Jinga
Monica Jinga Acum 2 luni
sa redeschida cazul! nu este de iertat asa ceva. sa actioneze in instanta din nou
Carmen Cirstea
Carmen Cirstea Acum 2 luni
Nu mă pot opri din plâns. Sunt cu totul alături de tine și casa mea vă fi deschisă dacă fata vă avea nevoie. Din păcate nu pot contribuii altfel .
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
ESTI RUPTA DE REALITATE CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA SUNT MULTII INFECTII CARE PROFITA DE CEI CARE SE CRED DESTEPTI .AM TRAIT SI VAZUT CUM MULTII PROFITA DE CEI NAIVII PT CA EI SA TRAIASCA MAI BINE UITATE LA TIGANII CARE FAC PE MILOGII IN OGRADA LOR SAU SATRA DALE BANII HAINE ETC SA VEZII CUM SE UNFLA IN PENE PRIN MOL SAU TE SFIDEAZA CU ATOGANTA LOR DE INFECTII FETE CU PARINTII INSTARITII SUNT HARTUITE SAU ABORDATE DE CEI CARE CRED CA ATITUDINEA LOR E UNA CARE I AJUTA SA TRAIASCA MAI BINE .VIATA E O LUPTA DIN PACATE IN SPATELE ACESTOR PROBLEME SUNT INDIVIZI CARE CUM TE PRINDE IN OBSAI TE ARDE .EU NU MAI CRED NIMIC FIECAE INDIVID ISI URMARESTE SCOPUL IN VIATA .CAND ESTI IN CACAT PUTII IAR CAND DAI DE NISTE BANII VREI SA PARI ALFEL DECAT CEI DIN JUR .PROSTIA ETC SE TRASMIT DE LA O GENERATIE LA ALTA .
doge
doge Acum 2 luni
De ce scrii cu caps lock?
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
ATI VAZUT VRUN POLITICEAN SA VB DESPRE REALITATEA CU CARE SE CONFRUNTA POPULIMEA ROMANA???? DIN PACATE NATIA E VINOVATA PT CA VOTEAZA INFECTII CARE I TRIMIT LA GUVERNARE VOTEAZA PRIMARUL SUTINUT DE PARTID SI UITEASA SE ROSTOGOLESC INFECTII CARE AJUNG IN FUNCTII DE STAT FARA SA LE PESE DE TARA SAU CRETINII CARE IA VOTAT .
Ionela pintea
Ionela pintea Acum 2 luni
Ma uit la clip și mi se rupe efectiv sufletul pentru acest copil al nimănui. Iar mama o nenorocită. Dar Asta e Romania cu violatori în libertate
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
CIUMA PSD SPUNEA SIGURANTA UNUI TRAI MAI BUN INDRAZNESTE SA CREZI IN ROMANIA MANDRU CA SUNT ROMAN POPULIMEA ROMANA A PUS BOTUL LA VRAZEALA CONTAGIOASA SI UITEASA PUTINELE CAZURII IES LA IVIALA ASTA PT CA PRESA VREA AUDIENTA DE LA IBECILII CAPTIVI IN FATA TV NU SA TRAGA LA RASPUNDERE AUTORITATILE GUVERNUL SAI INFECTII CARE COMIT ASFEL DE ABUZURII ASUPRA CELOR SLABII DESPRE AUTORITATII SISTEM ETC POT SPUNE CA SUNT DE CACAT ASTA PT CA POPULIMEA ROMANA E ATAT DE INFECTA SI PROCUPATA CU CIRCUL SCANDALUL SI BARFA INCAT NU MAI AU TIMP SA RUMEGE TOATE PROBLEMELE IMPUSE DE UN GUVERN PARAZITAT CARE RAMANE CU BANII IAR POPULIMEA ROMANA CU PAGUBA SUFERINTA SI LOCUL DE VECII
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
LUCREZ IN COMERT ZILNIC MA CONFRUNT CU IBECILII CARE ITI TOACA NERVI SI SUNT PUSI PE RECLAMATII DESPRE UNII COLEGII POT SPUNE CA SUNT INFECTII CE SEMENII ASTA CULEGI E GREU SA TE SUTI LA UN LOC DE MUNCA DARA MITE INTR O SOCETATE .AM VAZUT CA FUMATORII SUNT CEI MAI BARFITORII INLOC SA VB DESPRE EI SAU PLANURII RAD SI BARFESC PE CEI CARE MUNCESC NATIA ROMANA ARE UN HANDICAP GREU DE TRATAT .
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
VOT MADIV LA PARLAMENTARE IPOTRIVA CIUMII ROSII FSN PDSR PNL PSD PD PDL ALDE UDMR PRO ROMANIA UNPR ETC BACTERI POLITICE CARE NE DECID SOARTA \ USR PLUS VA FI SOLUTIA IDEALA PT O ROMANIE NORMALA DE NOI DEPINDE CUM VREM SA TRAIM IN URMATORII ANII PSD SI PNL SUNT ACEEAS INFECTIE. CINE SE INTOARCE LA PSD SUNT INFECTII CARE DEGRADEAZA O TARA SI TIGANESTE UN POPOR.
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
ORFAN CRESCUT IN CASE DE COPII DIN FASA PANA LA 18 SNII STIU CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL IN TARISSOARA ASTA UNDE POPULIMEA ROMANA SE PREFACE CA LE PASA DE CEI AFLATI IN SUFERINTA NICIO INSTITUTIE DE STAT NU FINCTIONEAZA DESI MULTII CRETINII ISI PUN SPERANTA IN STATUL INFECT DACA VREI SA TE CONVINGII SUNATI LA 112 SA VEZI CAT DE AROGANTII SUNT CEI CARE RASPUND LA TEL SUNT MULTI IDIOTII CARE INCURAJEAZA CERSITUL ABUZUL SAU VIOLENTA IN FAMILIE AM STAT DE VB CU POLITISTI JANDARMII ETC UNII DINTRE EI SPUN CA LEGILE SI IGNORANTA STATULUI INCURAJEAZA CA INFECTII DIN ROMANIA SA COMITA INFRACTIUNI ETC
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 2 luni
POPULIMEA ROMANA E PREA CRETINA SA INTELEAGA CA SISTEMUL DE STAT VOTAT SI ACEPTAT DE IBECILII CARE CRED CA DACA VOTEAZA CIUMA COMUNISTA FSN PDSR PNL PSD PD PDL ALDE UDMR PRO ROMANIA UNPR ETC BACTERI POLITICE CARE DE 30 DE ANII ISI PRIMESC LEAFA FARA SA FACA NIMIC IN SOCETATEA ROMANA CARE SA CORCIT SI TIGANIT ASTA PT CA IBECILII CU STUDII CRED CA CE VAD LA TV SUNT CAZURII IN CARE UNII SUFERA IAR ALTII ISI FREACA MAINILE DUPA EMISIUNE FIND BUCUROSI CA A TINUT CAPTIVII O NATIE DE IBECILI CARE NU CONSTETIZEAZA CA CIUMA PSD SI PNL DAU BANII LA MAMICILE MINORE DE LA VARSTE FRAGEDE DE OFERA 1200 RON LUNA SPRIJIN MATERIAL LEMNE ETC TIGANII SUNT MAI FAVORIZATII DECAT POPULIMEA ROMANA PLATITORII DE TAXE SI IMPOZITE COLECTATE DE GRUPUL INFRACTIONAL PESEDIST SECURIST COMUNIST FESENIST PESEDIST ETC VIRUSATII POLITICI CARE DECIDE CINE SA SUFERE SI CINE SA TRAIASCA
Nokia Nokia
Nokia Nokia Acum 2 luni
Când vrei sa adopți,cel puțin in Occident,trebuie sa treci niște probe psihice destul de dure și de asemenea iti cer o situație economică decenta...ar trebui aplicat același lucru și pt cei care vor sa devină părinți...cu ce drept faci ce îți taie capu’ cu creatura pe care o aduci pe lume?Bine ca bubuie țara de biserici...AVEM NEVOIE DE EDUCAȚIE!!!!
Roxana Stochescu
Roxana Stochescu Acum 2 luni
Săraca fata...păcat că nu a putut fugii undeva să fie ajutată...in ce țară trăim....groaznic...
Mihaela Valentina
Mihaela Valentina Acum 2 luni
Săracă viață amară!!! Tu ai fost pentru ea în perioada asta, un adevărat sprijin, psihic, moral, financiar. Ești minunată, Aluziva, te apreciez și respect pentru ca te implici. Ne mai trebuie oameni ca tine, care sa nu mai fie egoisti și razgaiați, că uite ce se întâmplă când lumea tace și închide ochii... Toți suntem vinovați pentru ce a trăit. Putea să fie altfel... VREAU să ajut
Madalina A.
Madalina A. Acum 2 luni
În viața mea nu am apreciat o femeie mai mult decât te apreciez pe tine. Sper să treci și tu și Cristina din Arad peste faza aceasta, oricat ar dura si sa fie bine si pentru ea si pentru copil.
Monica Gast
Monica Gast Acum 2 luni
As putea ajuta cu multe hăinuțe pentru copilași. Pot trimite tot ce am de la copilașii mei pe parcurs, pe măsură ce cresc. Îngrozitor ce se întâmplă! Dacă are nevoie, scrie mi te rog ce măsură poarta și unde sa le trimit. Ești un om minunat
Anca Iordache
Anca Iordache Acum 2 luni
Alina esti un inger de femeie! Sa ramai alaturi de Cristina si sa o ocrotesti, iarta-i micile scapari, totul are o scuza. Doamne ajuta sa i se schimbe viata in bine in momentul in care ajunge la Bucuresti si sa se adapteze.
Ana Maria
Ana Maria Acum 2 luni
Îngrozitor 😟😭 poveste atât de tristă. Am plâns aproape tot videoclipul. Sper ca pe viitor, Cristina să fie bine și să fie puternică ! Trebuie să fiți cu toții puternici și cei vinovați să plătească.
Anda Ned
Anda Ned Acum 2 luni
Eu sunt din Arad. Nu stiam de cazul Cristinei. As dori sa ma implic de aici local sa o ajutam. Oara ma poti contacta sa vedem ce e de facut?
annaissabell
annaissabell Acum 2 luni
Mama ar trebui decazuta din drepturi in primul rand, copiii luati imediat de autoritatea tutelara, parintii inchisi
Blue Storm Trip
Blue Storm Trip Acum 2 luni
Știți ce nu e corect și provoacă atât de multă suferință ? Faptul că ancheta socială , cei de la protecția copilului , după ce o femeie naște un copil vin acasă să-l verifice numai dacă mama este minoră. Adică dacă ești majoră nu-i pasă nimănui condințiile în care va trăi copilul ăla , deparcă dacă ai 18+ garantează asta. Eu spre exemplu acum am 18 ani , dar am născut la 17. În aceași salon cu mine era o femeie va și amar de capul ei , murdară , analfabetă , tare-n gură , care era și bolnavă și tușea peste bebelușul ăla ( asta la început de pandemie) și care își abuza fetița nou născută , o lăsă să urle singură pe pat cu orele , o înjura în toate felurile , o lăsa neschimată și nemâncată , cred că îi era și frig și chiar în fața mea i-a dat o palmă peste față. La propia ei fetiță nou-născută. Fix în fața mea , m-am speriat și mi-sa rupt inima de milă pentru bietul copil. Cei din maternitate râdeau și glumeau cu ea , știind că lasă fetița aia să urle , că nu-i pasă , că stă să fumeze pe nu știu unde și să-i pese de nu știu ce bărbat , în timp ce fetița ei stătea să se înece în plâns , nu auzea decât urlete și înjurături , era efectiv a nimănui. Să numai zic că nici asistentele nu o luau. Sau veneau după 3 ore că le deranja. Am aflat că a mai avut un copil când era minoră și i la luat protecția copilului. Probabil pentru că s-a făcut ancheta socială și nici nu vreau să mă gândesc ce condiții avea acasă. Primul a scăpat , dar cu fetița aia cum rămâne ? La mine a venit ancheta socială de mai multe ori acasă doar pentru faptul că eram minoră , a venit la copilul meu care este foarte iubit de toată familia , care este bine îngrijit și care nu duce lipsă de nimic. Dar nu a venit nimeni să verifice și al doilea copil. Mai ales dacă au văzut că ceva nu e ok și l-au luat pe primul. Cum mă să faci așa ceva ? De ce protecția copilului vine doar la mamele minore ? Acum fetița aia nici nu vreau să mă gândesc ce viață distrusă are acum doar pentru că a avut ghinionul ca mama ei să fie majoră ? Mai ales dacă vezi în ce hal e ? Să vezi că vine din focarele alea de infecție ce au perdea pe post de ușă și atâția copii mici , murdari , singuri și care sunt lăsați în voia sorții să umble desculți prin cioburi și mizerie și să se joace cu gunoaie. Pentru că mamele lor nu sunt minore ? Pentru că sunt vai și amar de ele și le doare în cur , fac copii pe bandă rulantă și dacă sunt și ele bătute la rândul lor de boschetari alcolici de parteneri , își abuzează proprii copii încă de când sunt bebeluși ! Pe ăștia nimeni nu-i vede , nimeni nu-i ia ??? Trebuie să aibă ochii sparți în bătaie ca-să îi ia cineva ?! Nu vede nimeni că acești copii ajung în stradă la cerșit ?! Că ajung la rândul lor să-și vândă corpurile , să fie niște terminați alcoliști și violatori needucați în aceași mizerie ca și părinți lor ?! Și pentru ce ?! Pentru ce nu sunt verificați acești copi ?! De ce închid ochii și se fac că plouă ?! Pentru că fiecare are dreptul să facă copii pe bandă rulantă chiar dacă sunt boschetarii , trăiesc din cerșit , ajutor social , nu le place munca și își abuzează proprii lor copii ?! Pentru că mulți dintre acei copii sunt de culoare ?! Pentru că mamele lor nu sunt minore ?! Deaia nu merită acei copii ?! Copilul meu este un copil care are norocul să fie iubit și îngrijit , este mâncat , spălat , schimbat și are atât de multe hăinuțe și jucării , unele primite dar majoritatea cumpărate din bani munciți , dintre care am donat saci întregi la fundații. Copiii sunt copii și nici nu pot să-mi imaginez ce e în inima unui copilaș care este neiubit , neîngrijit , nealinat și neprotejat de propria lui mamă !
Ana Maria
Ana Maria Acum 2 luni
Sincer nici nu stiu ce sa zic...mi s-a facut greata. Astia nu se pot numi oameni, sunt niste monstrii. Sa distrugi in halul asta viata unui copil? Oribil! Si din nefericire lucruri din astea se intampla peste tot, iar vinovatii nu sunt trasi la raspundere pentru delictele lor. Sper din tot sufletul ca aceasta domnisoara Cristina sa isi gaseasca fericirea chiar daca a avut un trecut zbuciumat...
CUM AM STRANS 3000 EURO IN 24 ORE
47:49
ALUZIVA
Vizionare 62 K
Iordanu', Câinele Și Cum Era S-o Mierlesc În Șanț
14:01
Mincu, Maria Popovici și Banciu  | S-a și râs | Podcast #38 | SOCIAL DILEMMA cu Alina Greavu
1:10:50
PLUSH BIO 2 /// M-AM ENERVAT RAU
39:45
ALUZIVA
Vizionare 249 K
Mincu | Apa nu urcă niciodată | Stand-up Comedy
38:51
Mincu și Maria Popovici - Stand-up Comedy
Vizionare 259 K
Iordanu', Câinele Și Cum Era S-o Mierlesc În Șanț
14:01