CUM AM STRANS 3000 EURO IN 24 ORE

   Vizionare 62,261

ALUZIVA

Acum 5 luni

Faith in humanity restored! Comunitatea noastra a reusit sa faca o cheta de peste 12.000 lei in 24 de ore, bani cu care am ajutat doua mame de la Centrul Maternal Arad si o fata din comunitate, care avea nevoie de aparate auditive. Nu stiu daca s-a mai intamplat asta pana acum in online-ul romanesc, dar pentru mine cu siguranta ca este o realizare extraordinara care m-a facut sa bocesc, efectiv. Va multumesc ENORM tuturor pentru fiecare leu donat si keep on rockin! #ceamaipixdacomunitate
Unboxing DODO BABY BOX - ropost.info/flow/taWCf6-FoYm7yYg/video.html
Prima intalnire cu Cristina din Arad - ropost.info/flow/wrunaKaTm3_M0KI/video.html
- - - - - - - -
Ne vedem pe Instagram, TikTok si Facebook!
aluziva
www.tiktok.com/@aluziva
Aluziv/
business: florin.grozea@hyc.ro
- - - - - - -
SUPPORT & DONATIONS
www.patreon.com/ALUZIVA
www.paypal.me/aluziva
- - - - - - -
(C) & (P) Alina Greavu 2020
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song/video on your channel.

Comentarii
Alexandra Stroe
Alexandra Stroe Acum o Zi
M-ai facut sa plang, ce mai face Cristina? Felicitari pentru gestul pe care il faci!
sdm rbk
sdm rbk Acum lună
Hello... Nu am cuvinte sincer... Esti un om minunat. Nici nu stiu ce comment sa scriu..ar fi super mega lung . Dar ma abonez :) Ma bucur sa stiu ca mai sunt oameni buni in lumea asta
Angel Ade
Angel Ade Acum 2 luni
Ar mai merge inca 1 campanie sa se poata muta din orasul ala. 🥳 Daca ea se va pune pe picioare isi va putea ajuta si ceilalti frati/surori.
Maria-Cristina
Maria-Cristina Acum 2 luni
Felicitari pentru tot ce faci :* si apreciez enorm maturitatea ei de a nu-si abandona copilul, desi avea doar 17 ani si faptul ca s-a despartit de acel tip pentru ca a lovit-o. E foarte important ca nu a ramas langa el in violenta si mai ales ca e o mama responsabila nu si-a tarat copilul intr-o familie violenta. Chiar foarte frumos :D
Rams
Rams Acum 3 luni
Mă uitam la video, te ascultam și tot imi frecam mainile să mă incalzesc ca mi se facea pielea de gaina continuu. Doamne!!!! Superb.
Denisa-Maria Ciulei
Denisa-Maria Ciulei Acum 4 luni
Ești cea mai tare, mă jur, FELICITĂRI :*
Sulca Elisabeta
Sulca Elisabeta Acum 4 luni
Nu am cuvinte sa comentez. Nici nu mai trebuie. Dacă m-am uitat la un videoclip 45 de minute fără sa dau pe altceva se întrerupse o data și am revenit și nici nu credeam ca a trecut atâta timp. Chiar ma gândisem înainte sa verific câți abonați ai parca spusesei ceva de abonați, dar nu m-am uitat pe urma a apărut butonul. Felicitări!
Sulca Elisabeta
Sulca Elisabeta Acum 4 luni
Asta-i al doilea videoclip al tău care mi-a plăcut mult. Primul a fost cu demisia de la tv, chiar l-am văzut de doua ori. Fusese și prima data când intrasem pe canalul tău.
It's A Mistery
It's A Mistery Acum 4 luni
bai, deci n-am cuvinte, ai un suflet ...de nota 20!
Ion Rada
Ion Rada Acum 4 luni
Belciug în nas .......
voicu vasile
voicu vasile Acum 4 luni
Bravoooo
Ina Ina
Ina Ina Acum 4 luni
Te rog spune mi
Ina Ina
Ina Ina Acum 4 luni
Te ai lasat de fumat?
Cristina Aga
Cristina Aga Acum 4 luni
M-ai super emoționat. Mă bucur atat de tare ca exiști si ca faci atâtea lucruri minunate!
Exy Peta
Exy Peta Acum 5 luni
Alina, sincer, nu știu dacă îți dai seama, dar ai ajuns o Andreea Esca în felul tău.
Mella Dorry
Mella Dorry Acum 5 luni
Bravo Aluziva !esti minunata ! Felicitari pentru tot ceea ce faci !
Tiberiu Otto Kovacs
Tiberiu Otto Kovacs Acum 5 luni
Și mie mi-ar plăcea să o cunosc pe Cristina din Arad eu sunt din TM și mai ales p voi atunci când veniți bineînțeles dacă vreți! Felicitări și succes p mai departe!
Andreea Andrelusha
Andreea Andrelusha Acum 5 luni
Buna!M-am abonat te Invit și pe tine sa Ma ajuți și tu cu un Suscribe pe canalul meu 😘❤️!mult succes !
florentina dinu
florentina dinu Acum 5 luni
Felicitarii !! pt strangerea de fonduri 😍🙂🤩!!! Esti un suflet bun ❤️❤️❤️
Simona Suciu
Simona Suciu Acum 5 luni
2 zile m am pregătit doar ca să ma duc pana la. Biserica... O sa ți las o întrebare... Pana ma întorc dacă răspunzi bine, dacă nu... Am nevoie de kollagen care este la oferta 140 de lei 30 de fiole, o cutie de vitamax 35 de lei, o cutie de CETEBE 45 de lei., magneziu cu b6.... Trebuie sa cinsum elementele pe care le am avut înainte sa pe pierd. Toată musculatura s a strâns și uscat și cu ajutorul ozonului injectat în musculatura chiar de un medic la cabinet.... Acum sunt mai bine... Abia acum a ajuns langa os și ma ustura și doare fff tare .. Ca sa pot sa ma ridic sa mi refac existenta. Am 49 de ani în 2020.. Și 14 ani de suferință și 3 ani de tratament corect.
Simona Suciu
Simona Suciu Acum 5 luni
Am rămas cu gandul la toată povestea și am început sa înțeleg și sa analizez pe mai multe direcții.... Ai salvat 2 vieți, ai. Ridicat 2 case... Este normal și firesc sa. Plângi.... Înseamnă eliberare... Ptr ca distanța nu contează... Și mi ai dat și mie o idee... Am pierdutttt..... Și am. Nevoie de tratament ca să ma ridic și eu... Ma. Așteaptă și băiatul meu de 10 ani și... Merg greu... Am avut tratamente incorecte și toate s au tras de la faptul ca am dormit în GER LA UZUC PLOIEȘTI ÎN 2006,FARA NICI O SURSA DE ÎNCĂLZIRE TIMP DE. O LU A DE. ZILE, ȘI FĂCUT BAI FIERBINTI.... PLANG ÎN TIMP CE SCRIU, AM. DURERI INSUPORTABILE, BEAU 6,8 LITRI DE APA PE ZI ȘI MA. STIMULEZ CU MUZICA, AM AJUNS LA EPUIZARE PSIHICA... A FOST PREA MULT... ASA CA O SA VAD CUM FAC ȘI O SA FAC ȘI EU UN CONT PE INSTAGRAM... MĂCAR MA. STRADUI... ȘI ASA TREBUOE SA PLEC DE. AICI DE UNDE STAU ȘI DACĂ AJUNG IAR ÎN FRIG... IAR. MULȚUMESC FRUMOS.
Simona Suciu
Simona Suciu Acum 5 luni
Sincer.. Dacă ai scoate din vocabular cuvintele nepotrivite.. Ar fi și mai bine.... Și dacă intrau bani mai mulți... Are nevoie de mai multe. Acea mămică. Succes în continuare.
syed Pigeon Greece
syed Pigeon Greece Acum 5 luni
channel🦃🕊️👍 subscriptions 💌 🙉🦃🕊️
Sabina Rusescu
Sabina Rusescu Acum 5 luni
Bravo Alina, aduci un plus valoare acestei comunitati
Dana Maximilian
Dana Maximilian Acum 5 luni
Esti minunata, toata vibratia fiintei tale iese de peste tot si stralucesti!!
Timofei Andreea
Timofei Andreea Acum 5 luni
🥰
Brian Zagoni
Brian Zagoni Acum 5 luni
Bună, Alina! Spre rușinea mea, te urmăresc de abia de două săptămâni și îmi vine să îmi dau pumni în cap când mă gândesc că abia acum te-am descoperit. 🤦‍♂️ Oh well, presupun că ar trebui să fiu totuși recunoscător algoritmului că a funcționat în cele din urmă ca lumea și pentru mine. 😂 Ți-am urmărit videoclipurile tale mai vechi, ți le urmăresc și pe cele mai noi, te ascult cu mare drag și am ciudata impresie că parcă te urmăresc de ani de zile. Nu știu de unde sentimentul ăsta, dar cred că izvorăște din faptul că rezonez mult cu ideile tale și cu faptul că ai o personalitate minunată pe care am descoperit-o și pe care o apreciez din suflet. 😄 Videoclupul ăsta m-a atins la inimă; nu doar că este admirabil ceea ce faci pentru cei aflați la nevoie, dar faptul că ai și o comunitate atât de înfloritoare și de darnică mă face să cred că umanitatea nu este pe deplin pierdută și că bunătatea nu piere cu una cu două. Ai tot respectul meu și să știi că ai obținut un HUGE like, un HUGE subscribe și un HUGE follow pe Instagram. 🥺 Ești absolut bestială și nu pot decât să îți spun că sunt foarte entuziasmat ca de acum încolo să fiu și eu parte din cea mai pixdă comunitate. 😎 You za best! ✌️😄
Ana Lidia Dragan
Ana Lidia Dragan Acum 5 luni
Astazi team gasit din antanplare doar ca stand an bucatarie la masa cu fata mea de 17 ani mia spus ooo mama ai gasito pe cea mai faina fata da asculto e superba da te rog aboneazate si cand iei salarul promitemi ca ai vom dona ceva deci da team ascultat pana la sfarsit felicitari pentru tot ce faci si te pupam din Germania
Mihai Ştețco
Mihai Ştețco Acum 5 luni
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veșnică. Ioan 3: 16 „..Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape”. Matei 3: 2
Sandra Trion
Sandra Trion Acum 5 luni
Doamne ,e groaznic să lovești o biată femeie ,știu ce înseamnă .Astfel de specii ,nu merita sa stai nici macar un minut .
Sandra Trion
Sandra Trion Acum 5 luni
Ești o persoană deosebită ,o mama foarte buna ,ai un suflet de aur .Să rămâi mereu așa minunata .
Sandra Trion
Sandra Trion Acum 5 luni
Miera dor sa te urmăresc. Te ascult cu mare atenție și te admir și respect mult !mult succes ,in tot ceea ce ți-ai propus .te pup !
Petrisor Gherghe
Petrisor Gherghe Acum 5 luni
Aluziva ești minunata💝
Patris
Patris Acum 5 luni
Cum pot oare unii oameni sa abuzeze se un copil si sa ii distruga viata 😔 Felicitari Alina !
Roxana Halalau
Roxana Halalau Acum 5 luni
Ce persoana mișto ești!!! Te-am descoperit de curând prin podcastul Mariei și al lui Mincu, și mi a plăcut mult de tine, cum gândești și am vizionat mai multe video.uri de ale tale. Acum am vizionat acesta și am descoperit un om bun, care nu doar că, gândește atât de mișto dar chiar încearcă să facă cat mai mult bine. Mă bucur că de acum înainte voi face parte din "cea mai pi..a" comunitate.
Rafael Narita
Rafael Narita Acum 5 luni
🤩🤩🤩❤️ Minunat!
Antonia Mesesan
Antonia Mesesan Acum 5 luni
Nu-mi vine sa cred ca o mama isi lasa copilu asa :) neajutorat, la 18 ani, pierdut, singur, speriat, cu un alt copil in grija. WTF?!?!?! nu ai job, nu ai unde sta, casa ta, nu ai nicio directie stabilita, esti singur pe lume si pierdut si nu stii incotro sa o iei, si maica-sa ce naiba face?! cannot ... ma gandesc la anxietatea care te loveste si la 25 de ani cand totusi ai o oarescare stabilitate, poate ai job, chirie etc, si tot te loveste realitatea in fata si nu stii de unde sa te aduni sau incotro sa o iei, daramite in situatia ei ... Ma bucur pentru ce ai facut pentru ea, Alina, imi pare rau ca am fost un mess total de 3 saptamani incoace si nu am donat, dar next time, promise. keep it up ;)
Alex Ntu
Alex Ntu Acum 5 luni
Simplu VIDEOCHAT !!!
Ionela Babos
Ionela Babos Acum 5 luni
Felicitari Alina!Am plans la postarea ta,esti un om extrem de bun,am de invatat de la tine!😘
Diana Grosu
Diana Grosu Acum 5 luni
Esti o persoana minunata si te iubim enorm pentru tot ce faci, cand ti am vazut story urile cu strângerea de fonduri imediat m am gândit că da, vreau sa ajut, dar era prea tarziu si deja stersesei contul de la banca, dar ma bucur ca ai reusit sa faci asta pentru această Cristina din Arad❤ Referitor la faptul că ai spus ca nu ai mai vazut o asemenea strângere de fonduri, vreau doar sa iti spun, nu te critic sau ceva doamne fereste si nici nu incerc sa spun alte lucruri prin asta, dar, Codin si Ramona, cunoscuți si ca echipa Creative Monkeyz ( creatorii Robotzi daca e mai usor asa) au reușit să strângă din donatii pe Twitch în 12 ore 12k de euro pentru Asociația Little People care se ocupă cu copii bolnavi de cancer. Ma bucur sa vad si pe platforme Românești ca mai exista si oameni buni. Multă baftă in continuare si numai bine. ❤❤
Valentina Pascal
Valentina Pascal Acum 5 luni
Esti tare!
Livia Chiriac
Livia Chiriac Acum 5 luni
Buna, te urmaresc de ceva timp. Imi place de tine mult si ma bucur de ceea ce faci si ca ajuti si alte persoane, ma bucur ca sunt si asemenea persoane in lumea asta. Te apreciez si te pup. Imi place ca spui exact ce vrei si eu inteleg exact ce transmiti in camera.
Sipping Lemonade
Sipping Lemonade Acum 5 luni
4:47 Dar azi......azi ,in sfanta zi de sarbatoare nu ma enervez !!! 🤣😂
Alina Ungureanu
Alina Ungureanu Acum 5 luni
Buna Alina. Apreciez tot ce faci si te sustin. Impresionanta devotarea ta. Te rog, si stiu ca ai mai zis, intra in politica. Ai avea o voce foarte puternica si ai putea schimba viitorul Romaniei. Ar putea fi o Romanie mai buna, mai sincera. Romania are nevoie de oameni ca tine! Succes in continuare. Stay strong 💪
Alexandra Maria
Alexandra Maria Acum 5 luni
Esti minunata! Esti genul de om care ma face sa cred, ca inca exista speranta in umanitate. Ma bucur sa aud, ca oamenii inca sunt alaturi unii de altii si imi doresc sa o tii tot asa! Te apreciez enorm!
Ana Maria Sahlean
Ana Maria Sahlean Acum 5 luni
Doamne, câtă bunătate poti sa exprimi. ❤ e extraordinar cat de implicată esti si cum o iubesti pe Cristina ca pe propriul tau copil. Esti minunată, ori de câte ori ai nevoie de ceva, noi suntem aici pentru tine, pregatiti sa te sprijinim.🥰🤗
MURY OVIDIUS
MURY OVIDIUS Acum 5 luni
VOTATII USR PLUS DACA VRETI UN VIITOR PROSPER.
irina ciociu
irina ciociu Acum 5 luni
⚠️⚠️⚠️ATENȚIE⚠️⚠️⚠️ AI PUBLICAT NUMARUL DE TELEFON AL FETEI⚠️⚠️⚠️
mavv 16
mavv 16 Acum 5 luni
aproape ca mi dau lacrimile când ascult devotamentul tău din voce povestind despre fata pe care ai ales o sa o pui pe picioare jur u are so tru girl!!! ❤️
Alin Andrew
Alin Andrew Acum 5 luni
♡♡♡
Hincu Mihaela
Hincu Mihaela Acum 5 luni
Cand am vazut story-ul cu numarul de cont m-am gandit sa donez putin mai tarziu ca nu aveam timp in moment ala, si cand sa intru peste 3 ore ce sa vezi nu mai era nevoie :)))
Simona Gavril
Simona Gavril Acum 5 luni
bună, Alina! Pe mine m-ai impresionat pentru prima dată cu povestea de la Tevere Constanța cred? să știi că ascultând Wudz povestea, m-am chinuit tare mult să nu plâng, dar nu am reușit, mai ales că povestea Cristinei e și povestea mamei mele oarecum . tot la fel de mică era și mama, și mai mult a născut o fetiță oarbă . dar acum suntem bine cu toții, Pe picioarele noastre, cu meserii, și tot ceea ce are nevoie un om pentru un trai simplu și curat . Și eu am grijă de copii orfani, hărțuiți, calomniați adulți cu probleme în familie, și îmi place, și mă bucură să fac asta . te pup, și pe bune te iubesc cu cel mai curat gând posibil . cu bine
Diana M
Diana M Acum 5 luni
Bună! Voiam să îți spun că nu am fost conectata la internet la momentul în care ai postat story-urile, iar când le-am văzut și am vrut să ajut deja ștersesei poza cu IBAN-ul. Ceea ce vreau să îți transmit e că sunt sigură că au mai fost mulți oameni în aceeași situație ca mine. Ai fi strâns mai mulți bani, pentru că toți am fi fost acolo pentru tine și pentru Cristina. ♥️ felicitări
Mark Alex
Mark Alex Acum 5 luni
Cea mai pi..a comunitate ! Avea dreptate Teo: Super pi..a e misto, tot ce e naspa e ca p%|a ! :)))
Lavinia Biciila
Lavinia Biciila Acum 5 luni
♥️♥️♥️♥️
Vanessa Isabelle Gallagher
Vanessa Isabelle Gallagher Acum 5 luni
Plâng...atât pot să spun.
Bea K
Bea K Acum 5 luni
FELICITARI !!!!!!!! Meriti tot ce este mai bun pe aceasta lume. Matei si fetele sunt foarte norocoase sa creasca intr-o familie atat de frumoasa. Ma bucur ca te-am descoperit si ca te urmaresc de ceva vreme.
Negura Radu Cristian
Negura Radu Cristian Acum 5 luni
Eroina ,,,,,,fata esti trimisa de sus,,,,,adelina belgia
Constantin Marilena
Constantin Marilena Acum 5 luni
Felicitări, pentru buton!!!! Îl meriți!
Constantin Marilena
Constantin Marilena Acum 5 luni
Sper ca ea sa aprecieze și sa nu profite de tine!
Constantin Marilena
Constantin Marilena Acum 5 luni
Ai putea sa ajuți mulți copii cu probleme!
Constantin Marilena
Constantin Marilena Acum 5 luni
Sa ne spui cum ii merge la curs, Cristinei!
Constantin Marilena
Constantin Marilena Acum 5 luni
Emoționant!!! Sper, sa o cunoaștem pe Cristina, într-o zi!
Rus Bianca
Rus Bianca Acum 5 luni
Te rugam anunta ne cand vii la Timisoara! Te suuuper asteptam cu bratele deschise!
Veronica M
Veronica M Acum 5 luni
💙💙💙
klauuu
klauuu Acum 5 luni
te ador din tot sufletul meu bai, atitudinea ta m-a facut sa renunt la ideea de a-mi lua viata si m-a facut sa vad lumea din jur cu alti ochi, iti multumesc pentru tot Alina
Empress Diana
Empress Diana Acum 5 luni
As fi extrem de incantata daca te ai machia, aranja parul si schimba tricoul cu altceva etc care te fac sa arati monoton. Stiu ca ai grija de copii insa inainte sa filmezi ai putea incerca sa te aranjezi. mi ai capta interesul si imi place sa ti vad frumusetea accentuata.
Empress Diana
Empress Diana Acum 5 luni
@Viata e frumoasa n ar strica rau o schimbare , mie imi placea f mult cum arata cand prezenta stirile.... sa fie mai aranjata ar fi indicat. Cand iesim pe strada , iesim cu hainele boțite, sau e necesar sa fie calcate?
Viata e frumoasa
Viata e frumoasa Acum 5 luni
Este chiar necesar ?
oana18ify
oana18ify Acum 5 luni
Chiar îmi pare rău ca nu am fost pe faza când ai pus IBAN-ul . 😔
George Alexandru
George Alexandru Acum 5 luni
bre, aia care dati dislike, de ce sunteti tristi?
Mihaela Caprita
Mihaela Caprita Acum 5 luni
Felicitări din toată inima 💞
Shanigrruuu420
Shanigrruuu420 Acum 5 luni
A crescut inima in mine dupa video-ul asta. Mi-au dat lacrimile de fericire impreuna cu tine! Felicitari pentru tot ce ai facut pentru Cristina si prietena ei.
Valentin Jianu
Valentin Jianu Acum 5 luni
Bravo ție și comunității tale!!! Să o ții tot așa!
Camelia Dohoteru
Camelia Dohoteru Acum 5 luni
Buna! Sunt abonat nou, dar te urmăresc de multă vreme. FELICITARI!!! Pentru tot ceea ce faci. Pentru amploarea pe care ai dat-o acestui caz. Nimic nu este întâmplător! "Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!"- proverb talmudic ("Lista lui Schindler") Tu salvezi deja doua vieți.
Allexa5
Allexa5 Acum 5 luni
Buna Alina! Acum cateva luni am fost invitata intr-un grup pe facebook pentru a ajuta un baietel sa stranga 2 milioane de dolari pentru un vaccin impotriva SMA1. Baietelul se numeste Robert si a reusit a stranga aceasta suma, dar cu aceasta boala mai sunt copii. Te invit sa intri in grupul Save Alexa care are nevoie de aceeasi suma. Aici se organizeaza loterii, licitatii si targuri caritabile. Poti sa o cauti si pe Alessia. Poate poti sa promovezi aceste grupuri pentru a afla cat mai multe persoane despre ele pentru a se putea strange banii mai repede. Multumesc.
Mmf
Mmf Acum 5 luni
te rog nu mai spune 'pizda comunitate'. Suna ciudat si nici nu iti sta bine. Imi place caracterul tau, dar prefer un limbaj mai decent.
Anghel Diana
Anghel Diana Acum 5 luni
Abia astept urmatoarele cauze umanitare pe care o sa le ai pe instagram, sper sa apuc si eu sa donez de data asta. Felicitari pt ceea ce ai facut!
Alina Tiugà
Alina Tiugà Acum 5 luni
da, am apasat butonul de "Subscribe" de atunci cand vorbeai despre sarcina ta si faptul ca dădeai informatii reale si sincere.💪😌 Si ma regasesc in atitudinea ta ( doar ca eu nu injur, inca...😀 ) Mi-a placut mult povestea cu final fericit a Cristinei 😍🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
Teodora Georgiana
Teodora Georgiana Acum 5 luni
Amazing! ❤
Ștefan Popa
Ștefan Popa Acum 5 luni
Firma unde lucrează mama a fost sponsor la o emisiune de pe post local din Brașov, emisiunea „Dar din suflet” pe postul MixTV, timp de 2 sau 3 ani, și mama mergea ca reprezentant la emisiune pentru a ține discursuri la evenimentele caritabile, a juriza profesorii la concursul „Dascălul anului” și a aduce cadouri la copiii cărora li s-au organizat petreceri cu ocazia zilei lor de naștere și au vrut să-și serbeze ziua în cel mai frumos mod, exact ca orice copil. Țin minte și acum că ne lua mama pe mine și fratele meu mai mare la acele petreceri, pentru a ne învăța să ajutăm oamenii cu posibilități reduse, și de fiecare dată când se spunea numele unei firme (erau, cred, vreo 8 sau 10 firme, printre care și restaurante, mall-uri, frizerii, Branduri de cosmetice, magazine de haine, locuri de joacă, etc.), acea firmă avea un reprezentant (dacă nu era un reprezentat, era doamna prezentator de la o altă emisiune tot pentru copii, care lua interviuri la ei) care dădea cadourile acelui copil care avea o situație delicată. Țin minte că am fost la o aniversare al unui băiețel care făcea 6-7 ani, și când i-am dat cadourile a venit în fugă la noi să ne îmbrățișeze și să ne mulțumească. Dacă ar mai fi emisiunea aceea din nou pe postul local Mix, ar fi chiar fain, mai ales că aș putea să conving Uniunea Junilor din Șchei și Brașovul Vechi să ne putem implica toate grupele: Grupul Junilor Tineri (unde sunt eu), Grupul Junilor Bătrâni, Societatea Junilor Curcani, Grupul Junilor Dorobanți, Societatea Junilor Brașovecheni, Societatea Junilor Roșiori și Grupul Junilor Albiori. PS: HAI SĂ PUNEM VIDEOCLIPUL ÎN TRENDING ! 🤗
Alexandra Alexandru
Alexandra Alexandru Acum 5 luni
Felicitari tuturor. Felicitari ALUZIA pentru initiativa. Sunteți cei mai umani oameni de pe pământ. 😭
Alexandra Bugnar
Alexandra Bugnar Acum 5 luni
Aluziva, esti un om cu un suflet bun si te apreciez din suflet pentru gestul tau! Mi-ar placea ca pe viitor sa faci un video despre cum voi, influencerii, va puteti folosi de influenta si puterea pe care o detineti pentru a ajuta oamenii/ animalele mai putin norocoși, ori pentru actiuni de ecologizare, etc. Din pacate (si din fericire) esti printre putinii spre deloc care chiar isi îndeplinesc rolul asa cum trebuie. M-am saturat sa aud doar discutii despre haine si machiaj. Ai respectul meu!
Clari Micu
Clari Micu Acum 5 luni
Titlu: CUM AM STRANS 3000 DE EURO IN 24 DE ORE? Haterii: Videochat?
Beatrix Oros
Beatrix Oros Acum 5 luni
Ești un om deosebit ! ❤️ meriți tot cei mai bun in viața asta !!
Viata e frumoasa
Viata e frumoasa Acum 5 luni
23:01 sunt de acord
Roxana Pop
Roxana Pop Acum 5 luni
Ești cea mai tare ființă de pe pământ bravooooooo ție bravoo voua mă bucur enorm că ajuți oameni
Gabi Florentina Ion
Gabi Florentina Ion Acum 5 luni
Buna ...poate se reuseste si o donatie pt o locuinta!!!(o casuta mica)
Dachin Cristina
Dachin Cristina Acum 5 luni
Esti un om minunat ❤,ma bucur mult ca am descoperit canalul tau,si ma bucur din suflet ca exista oameni frumosi si buni in comunitatea ta❤❤❤,iar impreuna faceți lucruri frumoase
F costin
F costin Acum 5 luni
Bravooo, excelent deci jos pălăria pentru tine ❤️
Cris Cristina
Cris Cristina Acum 5 luni
Luluca - Raluca Irimie
Luluca - Raluca Irimie Acum 5 luni
Felicitări pentru gest!
Cristina Popescu
Cristina Popescu Acum 5 luni
Ce povesti... Doamne,din intamplare te-am gasit pe youtube...tu chiar esti o fata super misto, esti minunata!!!😘🤗
Cristina Popescu
Cristina Popescu Acum 5 luni
Ti-am dat si follow pe insta..clar🤪❤️😘🤗
Larisa Flavia
Larisa Flavia Acum 5 luni
Dacă vi la Arad,vreau sa bem bere! Pentru tot ce ai facut,te'as strânge atat de tare in brate sa rămâi fără are! 💜
Sorin
Sorin Acum 5 luni
E cam nasol când spui mereu piz,da comunitate .
Laura P
Laura P Acum 5 luni
Bă să mor eu am crezut că ne arăți un test de sarcină 😂 🤗 Meriți butonul, e munca ta, atât de bună ești tu! 🥳👏 Chiar am dat un follow la EliVorbește ,aveam nevoie de un astfel de canal să mă îndrume.
Adrian Gabriel
Adrian Gabriel Acum 5 luni
Sunt fericita si eu cand te aud pe tine...multumesc la toti cate au dat o mana de ajutor
Denisa Sandu
Denisa Sandu Acum 5 luni
Aluziva... am avut pielea de găină pe tot parcursul clipului și ochii in lacrimi la un moment dat. Ești un om super misto și mi-ar plăcea foarte mult să stăm cândva la o cafea. Încă de la povestea de la Digi și până în prezent îți ador personalitatea! Continuă tot așa, mai avem nevoie de oameni ca tine! Pășesc ușor spre zona jurnalismului și chiar m-au ajutat poveștile tale și pozitivitatea ta! Pupici și îmbrățișări de la Botoșani!
Rus Ioana
Rus Ioana Acum 5 luni
Super esti o tipa foarte tare ma bucur mult ca ai ajutat aceea fata ai un suflet bun si ma bucur ca mai exista oamenii ca tine❤
Sabina Cornovac Online
Sabina Cornovac Online Acum 5 luni
Te iubim mult, te respectam, te admiram si avem incredere in tine. De aceea suntem aici mereu :)
Nicoleta Croitoru
Nicoleta Croitoru Acum 5 luni
Ești un om minunat! Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate. Îmi pare rău ca nu am vazut postarea ta la timp pentru a participa la donație. Le dai un exemplu demn de urmat copiilor tai.
Mihaela Doina Orbișor
Mihaela Doina Orbișor Acum 5 luni
Mi-au dat lacrimile când am văzut acest videoclip. Felicitări pentru gesturile tale și pentru toată comunitatea ta minunată. Multe gânduri bune! ❤️🙏
Eli Vorbeste
Eli Vorbeste Acum 5 luni
Cei mai buni prieteni din lumeeee i-am întâlnit prin voluntariat, fapte bune, implicare sau cum vrea fiecare să o numească. Tu ești una bună rău. :-> Pentru că atunci când lupți împreună pentru a salva lumea cuiva, ceva unic te leagă, acel ceva... incomparabil cu nicio altă legătură lumească. Să-ți dea Dumniezo sănătate, să faci și mai mulți oameni fericiți. Tu știi că te poți baza oricând pe mine. Mulțam că mă consideri prietena ta. Te iubesc, fato!
ALUZIVA
ALUZIVA Acum 5 luni
SI eu te iubesc, fata draga! Multumesc!
Eugen-Topic
Eugen-Topic Acum 5 luni
We easily save the world! 😊✌️
CEA MAI MARE GRESEALA DIN VIATA LUI DORIAN POPA..
23:02
Nikolas Sax⚡ Am nevoie de tine
4:14
Adam B
Vizionare 234 K
Meniul de azi: SOMON PE PAT DE PLASTIC
16:46
#STORYTIME CE TAMPENII AM FACUT IN LICEU
35:17
CEA MAI MARE GRESEALA DIN VIATA LUI DORIAN POPA..
23:02
Nikolas Sax⚡ Am nevoie de tine
4:14
Adam B
Vizionare 234 K
FARSA PE OME TV CU POZA MEA! *reactia abonatilor*
18:18
MĂNÂNCĂ SAU SCUIPĂ ADEVĂRUL
39:00
Vlad Munteanu
Vizionare 405 K
💜 Primul meu experiment in 2021 💜
22:40